Knife fork icon red

Umami by Han Eindhoven

8,2 (52 reviews)

Wat 52 mensen zeggen over Umami by Han Eindhoven

8.2
(52 reviews)
Eten
8.6
Service
8.5
Sfeer
7.5
Schrijf een review

8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Ik heb genoten van een heerlijk avondje met lekkere, mooie gerechten welke met zorg worden gemaakt en gepresenteerd. De bediening is goed. De sfeer was gezellig, maar wel heel erg rumoerig.

Tevreden gast op 06 oktober 2019
Geverifiëerd

"Lange avond :("
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Bij dit restaurant is er geen balans tussen de kwaliteit van het eten en de service. Eten is gewoon prima. Bediening maakt bij tijd en wijle een onbeholpen indruk waarbij de basisvaardigheden als het fatsoenlijk serveren van een glas wijn ontbreken. Grootste ergernis is het extreem lang wachten tussen de gangen door...

Lees hele review

Bij dit restaurant is er geen balans tussen de kwaliteit van het eten en de service. Eten is gewoon prima. Bediening maakt bij tijd en wijle een onbeholpen indruk waarbij de basisvaardigheden als het fatsoenlijk serveren van een glas wijn ontbreken. Grootste ergernis is het extreem lang wachten tussen de gangen door. De laatste gang is lauw. Zelfs als we ongenoegen uiten is er geen respons. Er zijn in Eindhoven veel restaurants waar ze het beter begrepen hebben. Verder is het restaurant lawaaiig. Geen aanrader. Zonde want het is eten origineel en lekker.

Roel op 06 oktober 2019
Geverifiëerd

"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Waanzinnig lekker gegeten! Ongelofelijk heerlijke gerechten, wat een smaaksensatie! Bediening was ook ontzettend vriendelijk en gastvrij. Zal hier zeker nog eens terug komen, was ontzettend prettig verrast!!

Paul op 06 oktober 2019

"Trucje"
4.7 Keuken 2 | Service 6 | Sfeer 6

Bezocht je vroeger graag het wokparadijs met de hele familie? Lekker extra veel garnalen opscheppen! Zou je ook wel eens een kek fototje van je luxe blikgarnaal op facebook willen zetten en buurvrouw Ans jaloers maken?? Ga dan naar Umami by Han in Eindhoven!

Het is een mooie truc: een massa restaurant met goedkoo...

Lees hele review

Bezocht je vroeger graag het wokparadijs met de hele familie? Lekker extra veel garnalen opscheppen! Zou je ook wel eens een kek fototje van je luxe blikgarnaal op facebook willen zetten en buurvrouw Ans jaloers maken?? Ga dan naar Umami by Han in Eindhoven!

Het is een mooie truc: een massa restaurant met goedkoop en ondefinieerbaar Chinees voedsel gepresenteerd op een mooi bordje met garnering van vioolblaadjes. Het ziet er op het eerste oog aardig uit, maar het smaakt allemaal naar de zure kikkerbilletjes van de plaatselijke wok.

Danielle op 05 oktober 2019
Geverifiëerd

"Matig"
4.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 4

Ik had al eens eerder hier gegeten maar toen met het Social diner concept. Nu gebruik gemaakt van het restaurantweek menu. De vorige keer heb ik echt lekker en gezellig gegeten. Nu was ik minder enthousiast. De bordjes stuk en viezig, als de vorige gang werd afgeruimd kwam meteen de volgende gang op tafel, de bijpas...

Lees hele review

Ik had al eens eerder hier gegeten maar toen met het Social diner concept. Nu gebruik gemaakt van het restaurantweek menu. De vorige keer heb ik echt lekker en gezellig gegeten. Nu was ik minder enthousiast. De bordjes stuk en viezig, als de vorige gang werd afgeruimd kwam meteen de volgende gang op tafel, de bijpassende wijnen moesten we zelf uitkiezen en de bediening (die overigens erg haar best deed) was te aanwezig. Wat betreft het eten zelf; er is niet gevraagd of er rekening met dieetwensen moest worden gehouden of dat we iets niet lusten en daarnaast was het gewoon net niet af (net niet goed gegaard, teveel vet aan vlees, duidelijk vooraf bereid enz ) en dat hadden we niet verwacht voor deze prijs....

MH op 05 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Kleine Berg 57H 5611 JT Eindhoven

Over Umami by Han Eindhoven

Unami by Han ligt aan de Kleine Berg in Eindhoven. Het restaurant is gelegen in een artistiek gebied met veel galerieën, boetiekjes, hippe winkels en restaurantjes. De sfeer van het restaurant laat je denken aan het hippe Azië. Bij Umami by Han kan je kennis maken met Aziatische fusion-gerechten. Deze overheerlijke gerechten worden gecombineerd met Franse kooktechnieken. De eigenaar hecht veel waarde aan kwaliteit, gezondheid en een hoog culinair niveau voor een betaalbare prijs. Laat je verrassen door de overheerlijke Aziatische keuken! Reserveer snel een tafel bij Unami by Han.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden