Knife fork icon red

What people say of Kasteel Heemstede*

8.9
(527 reviews)
Food
9.2
Service
8.9
Atmosphere
8.7
Write a review

"Heerlijk verwend"
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Supermooie lokatie, heerlijk eten en gezellige huiskamersfeer. In het begin kwamen de gangen ietsss te snel achter elkaar waardoor we wel even op de rem moesten trappen. Dit werd goed opgepikt.
Echt wel een aanrader!!

Cindy at Yesterday

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Voor het eerst restaurant Kasteel Heemsteden bezocht om samen met vrienden te lunchen. Het is ons vieren uitstekend bevallen en meer dan dat; wij vonden unaniem dat de gerechten qua smaak, puurheid en opmaak tot de absolute top behoren en datzelfde geldt ook voor de services van medewerkers, professioneel, vakkundig en uitermate vriendelijk. Tot slot: ook de huisvesting laat niets te wensen over. Geweldig dus.

Roel Hindriks at 20 March 2019

"Wat een culinair feestje!"
7.3 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 6

We hebben op een zaterdag in maart gegeten bij Kasteel Heemstede, met de Restaurantweek actie. Het was weer genieten van alle gerechten die Andre met zijn brigade op tafel zet. 5 gangen, de een nog mooier dan de andere. Enige minpuntje was de timing. Er zat een grote groep boven, en daar had de keuken moeite mee in combi met een vol restaurant. De pauzes tussen de gerechten waren veel te lang. Nadat we er een opmerking over gemaakt hadden dezen ze hun best dit te compenseren. De toetjes kwamen snel door.

Alex at 18 March 2019

"Goed eten in fraaie ambiance"
7.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 8

De aankomst bij Kasteel Heemstede is prachtig en sfeervol, in de eetzalen wordt dat niet helemaal doorgetrokken, de inrichting is vrij neutraal. Het eten is prima, werkelijk goede gerechten met fijne ingrediënten, zonder al te rare liflafjes die niets toevoegen. De sommelier hield steeds op ontspannen wijze een goed verhaal bij de wijn, echt interessant. De bediening was verder wat wisselend, je hebt geen vaste bediening per tafel en er is ook onervaren personeel dat te bang is voor foutjes en geen antwoord heeft op simpele vragen als "heb je ook een ander aperitief dan champagne". Dat laatste is een puntje van kritiek, er wordt in het kader van de upselling als vanzelfsprekend aangenomen dat je als aperitief champagne neemt, waarom geen aperitiefkaart met wat leuke cock- en mocktails? Afgezien daarvan is de prijs-kwaliteitverhouding zeker in orde.

Peter at 14 March 2019

"Reservering via Diningcity niet goed verlopen"
2.0 Cuisine 2 | Service 2 | Atmosphere 2

We hadden gisteren vroeg in de avond via Diningcity een reservering voor 's avonds voor Kasteel Heemstede geplaatst. Toen we daar aankwamen bleek onze reservering niet doorgekomen te zijn en was de hele zaak volgeboekt. De scores voor eten, service en sfeer móéten ingevuld worden bij een review vandaar maar 3x1 ster ingevuld.

Wischmann at 23 February 2019
DiningCity responded at 26 February 2019

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat het was misgelopen! Wij hebben zojuist contact gehad met het restaurant en hebben begrepen dat jullie samen tot een mooie oplossing zijn gekomen. Ik wens jullie veel plezier komend weekend met jullie diner bij Kasteel Heemstede!
Groet, Eva van DiningCity

Map All restaurant deals in Houten

Heemsteedseweg 20 3992 LS Houten

About Kasteel Heemstede*

You are most welcome in our restaurant Kasteel Heemstede* in Houten, where we work with purity and passion! Delicious food and enjoyment with special surroundings. 

Restaurant Castle Heemstede is located in one of the most beautiful spots of Utrecht.

A grand decor for a romantic lunch or dinner, but also suited for a lunch or dinner with a business purpose. The parking is extensive and in summertime you can enjoy our sheltered terrace on the castle pond, facing the southwest. 

Reserve a table
All restaurant deals in Houten
13 mar
until
27 mar

600 restaurants, 85 new ones and 75 star restaurants

Book now

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities