Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Kasteel Heemstede*

8.9
(527 reviews)
Eten
9.2
Service
8.9
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Heerlijk verwend"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Supermooie lokatie, heerlijk eten en gezellige huiskamersfeer. In het begin kwamen de gangen ietsss te snel achter elkaar waardoor we wel even op de rem moesten trappen. Dit werd goed opgepikt.
Echt wel een aanrader!!

Cindy op Gister

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor het eerst restaurant Kasteel Heemsteden bezocht om samen met vrienden te lunchen. Het is ons vieren uitstekend bevallen en meer dan dat; wij vonden unaniem dat de gerechten qua smaak, puurheid en opmaak tot de absolute top behoren en datzelfde geldt ook voor de services van medewerkers, professioneel, vakkundig en uitermate vriendelijk. Tot slot: ook de huisvesting laat niets te wensen over. Geweldig dus.

Roel Hindriks op 20 maart 2019

"Wat een culinair feestje!"
7.3 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 6

We hebben op een zaterdag in maart gegeten bij Kasteel Heemstede, met de Restaurantweek actie. Het was weer genieten van alle gerechten die Andre met zijn brigade op tafel zet. 5 gangen, de een nog mooier dan de andere. Enige minpuntje was de timing. Er zat een grote groep boven, en daar had de keuken moeite mee in combi met een vol restaurant. De pauzes tussen de gerechten waren veel te lang. Nadat we er een opmerking over gemaakt hadden dezen ze hun best dit te compenseren. De toetjes kwamen snel door.

Alex op 18 maart 2019

"Goed eten in fraaie ambiance"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

De aankomst bij Kasteel Heemstede is prachtig en sfeervol, in de eetzalen wordt dat niet helemaal doorgetrokken, de inrichting is vrij neutraal. Het eten is prima, werkelijk goede gerechten met fijne ingrediënten, zonder al te rare liflafjes die niets toevoegen. De sommelier hield steeds op ontspannen wijze een goed verhaal bij de wijn, echt interessant. De bediening was verder wat wisselend, je hebt geen vaste bediening per tafel en er is ook onervaren personeel dat te bang is voor foutjes en geen antwoord heeft op simpele vragen als "heb je ook een ander aperitief dan champagne". Dat laatste is een puntje van kritiek, er wordt in het kader van de upselling als vanzelfsprekend aangenomen dat je als aperitief champagne neemt, waarom geen aperitiefkaart met wat leuke cock- en mocktails? Afgezien daarvan is de prijs-kwaliteitverhouding zeker in orde.

Peter op 14 maart 2019

"Reservering via Diningcity niet goed verlopen"
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

We hadden gisteren vroeg in de avond via Diningcity een reservering voor 's avonds voor Kasteel Heemstede geplaatst. Toen we daar aankwamen bleek onze reservering niet doorgekomen te zijn en was de hele zaak volgeboekt. De scores voor eten, service en sfeer móéten ingevuld worden bij een review vandaar maar 3x1 ster ingevuld.

Wischmann op 23 februari 2019
DiningCity heeft gereageerd op 26 februari 2019

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat het was misgelopen! Wij hebben zojuist contact gehad met het restaurant en hebben begrepen dat jullie samen tot een mooie oplossing zijn gekomen. Ik wens jullie veel plezier komend weekend met jullie diner bij Kasteel Heemstede!
Groet, Eva van DiningCity

Plattegrond Alle restaurantdeals in Houten e.o.

Heemsteedseweg 20 3992 LS Houten

Over Kasteel Heemstede*

Restaurant Kasteel Heemstede* is gevestigd op de onderste verdieping van het Kasteel. De oude gewelven, intieme ruimten en de ontspannen sfeer maken het tot een gewilde plek. Ons bedieningsteam zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt en dat u zich bij ons thuis voelt.

Op het bord laat SVH Meesterkok André van Doorn zien dat hij en het keukenteam de Franse klassieke keuken beheersen. De kookstijl is traditioneel, op een moderne manier uitgevoerd. Duidelijke en contrasterende smaken, smaakvolle sauzen en een onderscheidende hedendaagse presentatie maken het culinaire plaatje af.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Houten e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden