Kasteel Heemstede*

Frans | €€€
8,9 (539 reviews)
96% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 539 mensen zeggen over Kasteel Heemstede*

8.9 Gebaseerd op 539 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

prima eten. heerlijke Vis.

Janny op 26 juni 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk eten in sfeervolle omgeving"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten in sfeervolle omgeving, eten in een kasteel is zeker weer eens wat anders en voegt zeker aan de beleving toe daarnaast is het eten heel goed.

Francis Thomas op 20 juni 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Nu al een gemis dat André van Doorn stopt met zijn Kasteel Heemstede. t was als altijd in één woord geweldig wat betreft kwaliteit, service, sfeer en bediening. De nieuwe eigenaren zullen een harde dobber krijgen om deze hoge standaard te kunnen handhaven. Desalniettemin veel succes.

JacqKloos op 19 juni 2019
Geverifiëerd

"Superb Evening!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

This is one of my favourite restaurants in the Netherlands, but this time everything was wonderful! Sensational food, excellent service and beautifully chosen wine to accompany each course. We thoroughly enjoyed our dining experience last night! Thank you!

Josephine op 01 juni 2019
Geverifiëerd

"Geweldige avon!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben een geweldige avond gehad met vrienden. Heerlijke champagne, goed eten en perfect bijpassende wijnen. Goede uitleg over de gerechten en er is goed rekening gehouden met allergieën. Fijn, een restaurant die dat begrijpt.
Absoluut een aanrader, top locatie en goede sfeer.

Mathijs van der Hurk op 28 mei 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Houten e.o.

Toon telefoonnummer

Over Kasteel Heemstede*

Keuken: Frans

Restaurant Kasteel Heemstede is gevestigd op de onderste verdieping van het Kasteel. De oude gewelven, intieme ruimten en de ontspannen sfeer maken het tot een gewilde plek. Het bedieningsteam zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt en dat u zich thuisvoelt bij Restaurant Kastaal Heemstede.

Op het bord laat SVH Meesterkok André van Doorn zien dat hij en het keukenteam de Franse klassieke keuken beheersen. De kookstijl is traditioneel, op een moderne manier uitgevoerd. Duidelijke en contrasterende smaken, smaakvolle sauzen en een onderscheidende hedendaagse presentatie maken het culinaire plaatje af.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Houten e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden