Knife fork icon red

De Kersentuin

8,1 (28 reviews)

What 28 people say about De Kersentuin

8.1
(28 reviews)
Food
8.2
Service
8.3
Atmosphere
7.9
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Fantastisch eten in een ontspannen ambiance! We hebben gisteren met ons gezin de zestiende verjaardag van onze zoon gevierd. We werden verrast met een geweldig viergangen diner. Het wijnarrangement was subliem en de extra kaasplank was een genot! De bediening was bijzonder vriendelijk en attent. Kortom, we hebben genoten! Wij komen zeker nog een keer terug!

Jos Jonkers at 21 January 2018

"Absoluut geen Blue Monday"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Gisteren, op de meest deprimerende dag van het jaar, bij de Kersentuin gegeten. De regen kwam met bakken naar beneden. Mijn partner er ik werden warm onthaald door het bedienende personeel. Champagne vooraf. Een extra gang, 3 oesters voor hem en Pata Negra voor mij. Gevolgd door een 4 gangen diner. De borden waren ...

Read full review

Gisteren, op de meest deprimerende dag van het jaar, bij de Kersentuin gegeten. De regen kwam met bakken naar beneden. Mijn partner er ik werden warm onthaald door het bedienende personeel. Champagne vooraf. Een extra gang, 3 oesters voor hem en Pata Negra voor mij. Gevolgd door een 4 gangen diner. De borden waren prachtig opgemaakt, en de gerechten waren voortreffelijk. Vooral het hoofdgerecht (diamanthaas). De bediening was zeer attent. Ook al was het restaurant volgeboekt, we kwamen geen aandacht tekort. Warm en heel gelukkig weer huiswaarts gekeerd. Kortom, eten bij de Kersentuin is een absolute aanrader.

Calis at 16 January 2018

"Uitstekend, maar het had nog beter gekund."
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Het eten was voortreffelijk (zag er mooi uit en smaakte vooral erg goed) en de bediening heel vriendelijk. Toch helaas ook een paar minpunten: de Margarita cocktail voor mijn partner had een zoutrand van een centimeter(!), wat echt te veel van het goede is. De zeer geconcentreerde zoet-zure donkere saus bij het diam...

Read full review

Het eten was voortreffelijk (zag er mooi uit en smaakte vooral erg goed) en de bediening heel vriendelijk. Toch helaas ook een paar minpunten: de Margarita cocktail voor mijn partner had een zoutrand van een centimeter(!), wat echt te veel van het goede is. De zeer geconcentreerde zoet-zure donkere saus bij het diamanthaas hoofdgerecht was zo royaal, dat alles er naar smaakte. En dat het restaurant zelf alvast een fooi van €17,64 op een rekening van € 153,20 zette - weliswaar optioneel maar toch - vind ik gewoon niet kunnen. Gebeurt de laatste tijd steeds vaker en ik kan het niet anders zien dan als een verkapte prijsverhoging daar waar de restaurants in Nederland toch al niet tot de goedkoopste in Europa behoren. Desalniettemin hebben we een hele fijne avond gehad en juist daarom had ik geen zin in gedoe aan het eind over de rekening.

Koos de Jong at 13 January 2018

"Gewoonweg uitstekend!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Op zaterdagavond hier gedineerd met een Gastronomisch 4-ganen menu. Begonnen met een prosecco, daarna een kleine amuse die een grote smaakexplosie teweeg bracht. Heel fijn! De gerechten volgenden elkaar op in smaak van vis naar het hoofdgerecht met hert. Super zacht en beetgare mini spruitjes. Daarna een chocolade d...

Read full review

Op zaterdagavond hier gedineerd met een Gastronomisch 4-ganen menu. Begonnen met een prosecco, daarna een kleine amuse die een grote smaakexplosie teweeg bracht. Heel fijn! De gerechten volgenden elkaar op in smaak van vis naar het hoofdgerecht met hert. Super zacht en beetgare mini spruitjes. Daarna een chocolade dessert en een koffie begeleid door friandise. Gewoonweg uitstekend! We hebben genoten! Heren koks, chapeau!

Otto at 17 December 2017

"karaktervol verfijnd en geraffineerd"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hebben een prachtige avond gehad, maar we hadden dan ook wat te vieren!
Ieder van ons was bijzonder onder de indruk van de allure, de gastvrijheid, de zeer persoonlijke aandacht die we kregen en vooral van wat de keuken ons aan bijzonders bood.
Wij vonden het diner eigentijds, karaktervol, licht, verfijnd en g...

Read full review

We hebben een prachtige avond gehad, maar we hadden dan ook wat te vieren!
Ieder van ons was bijzonder onder de indruk van de allure, de gastvrijheid, de zeer persoonlijke aandacht die we kregen en vooral van wat de keuken ons aan bijzonders bood.
Wij vonden het diner eigentijds, karaktervol, licht, verfijnd en geraffineerd. Ik denk wel dat het van de gast afhangt of dit het type keuken is waar hij of zij wel of niet gelukkig mee is.
Wij waren in ieder geval zeer enthousiast en danken de hele brigade voor een in ieder opzicht onvergetelijke avond.

Jan Bal at 17 December 2017

Map All restaurant deals in Amsterdam

Dijsselhofplantsoen 7 1077 BJ Amsterdam

About De Kersentuin

Restaurant De Kersentuin (The Cherry Garden) is located at the Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam South. Red sofas and white set tables adorn the restaurant. The atmosphere is upscale but casual.


Here you will discover a culinary excellence at a fair price. French cuisine as a basis are beautiful and innovative dishes created. De Kersentuin is pure, classic and innovative at the same time, with an emphasis on quality.


Restaurant De Kersentuin is known for its attentive service. They create an informal and welcoming atmosphere. In addition, they have knowledge about the dishes, ingredients and wines.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities