Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over De Kersentuin

8.3
(15 reviews)
Eten
8.4
Service
8.2
Sfeer
8.2
Schrijf een review

"Heerlijk gegeten"
8.0 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 7

We kwamen voor de overheerijke 'tosti'. Helaas was die van de kaart gehaald. Lichtelijk teleurgesteld bestelde we allemaal iets anders. De gerechten waren boven verwachting lekker. Hoog op smaak, verrassende smaken. Het was alleen jammer dat de saus bij de crab, de vulling van de bladerdeeggrondjes bij de sucade en de asperge-tapenade bij de vis veel te zout was. Anders waren we waarschijnlijk vandaag nog een keer terug gegaan om alles nog een keer te eten.
De Rioja was heerlik, de ham de lekkerste ooit en de desserts zalig. De bediening hel goed en vriendelijk. Het is wel jammer dat als het later op de avond 'leger' wordt het ook meteen veel kouder in de zaak wordt.

Anja op 20 oktober 2018

"Genieten in de Kersentuin"
6.3 Keuken 7 | Service 4 | Sfeer 8

Een goede prettig ontvangst. Hoge verwachting werd helaas niet waargemaakt. Passende wijn bij de gerechten zijn vergeten, en persoonlijke aandacht ontbrak. Het eten was heerlijk, mooi opgemaakt en zeer smakelijk.

Trudy op 21 januari 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch eten in een ontspannen ambiance! We hebben gisteren met ons gezin de zestiende verjaardag van onze zoon gevierd. We werden verrast met een geweldig viergangen diner. Het wijnarrangement was subliem en de extra kaasplank was een genot! De bediening was bijzonder vriendelijk en attent. Kortom, we hebben genoten! Wij komen zeker nog een keer terug!

Jos Jonkers op 21 januari 2018

"Absoluut geen Blue Monday"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gisteren, op de meest deprimerende dag van het jaar, bij de Kersentuin gegeten. De regen kwam met bakken naar beneden. Mijn partner er ik werden warm onthaald door het bedienende personeel. Champagne vooraf. Een extra gang, 3 oesters voor hem en Pata Negra voor mij. Gevolgd door een 4 gangen diner. De borden waren prachtig opgemaakt, en de gerechten waren voortreffelijk. Vooral het hoofdgerecht (diamanthaas). De bediening was zeer attent. Ook al was het restaurant volgeboekt, we kwamen geen aandacht tekort. Warm en heel gelukkig weer huiswaarts gekeerd. Kortom, eten bij de Kersentuin is een absolute aanrader.

Calis op 16 januari 2018

"Uitstekend, maar het had nog beter gekund."
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was voortreffelijk (zag er mooi uit en smaakte vooral erg goed) en de bediening heel vriendelijk. Toch helaas ook een paar minpunten: de Margarita cocktail voor mijn partner had een zoutrand van een centimeter(!), wat echt te veel van het goede is. De zeer geconcentreerde zoet-zure donkere saus bij het diamanthaas hoofdgerecht was zo royaal, dat alles er naar smaakte. En dat het restaurant zelf alvast een fooi van €17,64 op een rekening van € 153,20 zette - weliswaar optioneel maar toch - vind ik gewoon niet kunnen. Gebeurt de laatste tijd steeds vaker en ik kan het niet anders zien dan als een verkapte prijsverhoging daar waar de restaurants in Nederland toch al niet tot de goedkoopste in Europa behoren. Desalniettemin hebben we een hele fijne avond gehad en juist daarom had ik geen zin in gedoe aan het eind over de rekening.

Koos de Jong op 13 januari 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Dijsselhofplantsoen 7 1077 BJ Amsterdam

Over De Kersentuin

Midden in Amsterdam Zuid vindt u aan de Apollolaan in het Bilderberg Garden Hotel het volledig vernieuwde Restaurant De Kersentuin.
Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 35 jaar en slaat nu een spannende, vernieuwende weg in.


Tweesterren Michelin chef Stefan van Sprang voert de regie over de keuken. Casual dining op niveau met een gezonde dosis flair is het devies van Stefan die onder meer een aantal
signature dishes van Aan de Poel in vereenvoudigde vorm op de kaart zet in De Kersentuin.


Een volledig nieuw interieur met ronde booths, hoge en lage tafels en een prominente chefs table met direct zicht op de keuken zorgen voor een kosmopolitische sfeer.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden