To offer the best service possible this website makes use of cookies.
Knife fork icon red

Kasteel Kerckebosch

8,9 (8)

What people say of Kasteel Kerckebosch

8.9
(8 reviews)
Food
8.5
Service
9.0
Atmosphere
9.3
Write a review

"Prachtige ruimte"
8.7 Cuisine 6 | Service 10 | Atmosphere 10

Wij hebben enorm genoten van alles, enkel de laatste 2 gangen waren iets minder maar dat kon de avond niet verpesten.

Renske Cox at 05 October 2019

"Oog en tongstrelende gerechtjes maar als je met honger komt ga je ook met honger weg"
7.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 8

We genoten een 4 gangen chefs menu bij Kerkebosch. Eigenlijk een proeverij van 5 gangen inclusief heerlijke amuses en een prosecco van het huis. Allemaal kleine gerechtjes; prachtig opgemaakt en (meestal) mooie combinaties van smaken.
De perfectie die wordt nagestreefd wordt niet steeds waargemaakt: zo kregen we een eerste glas pinot noir passend licht gekoeld maar het tweede glas weer op kamertemperatuur. De dessertwijn die werd aangeboden was ook duidelijk te warm en vonden we bovendien, tot onze verrassing, terug op de eindafrekening. Wat dat laatste betreft: het is beter om dan even expliciet te melden dat de dessertwijn extra is. Ook was het tempo relatief traag: we zaten er ruim tweeëneenhalf uur waarbij de feitelijke consumptie tijd van de kleine gerechtjes , zelfs bij langzaam eten, niet meer dan een half uur bedroeg. En tot slot: eet wat vooraf als je honger hebt, anders gaat het knagen.

alibenypi at 28 September 2019

"Pareltje in het bos"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten, alles meer dan prima, mooie smaakcombinaties, met oog voor detail (opmaak gerechten, servies) en vriendelijke service. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

KH at 27 September 2019

"Prima "
9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Helemaal prima. Desert was iets minder maar de rest was zalig

Sebastiaan Brakenhoff at 26 September 2019

9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Over het eten en de bediening niets dan lof. Wat het manegement van Diningcity en/of Kerkebosch betreft aanzienlijk minder. Had gereserveerd voor twee 4 gangen diners met € 20 korting, overeenkomstig kortingbon. Reservering en korting werden bevestigd via e-mail. Vervolgens kreeg ik een meeltje dat ik een optie had op twee 5-gangendiners zonder korting. Ben daar niet op ingegaan. Bij aankomst op Kerckebosch bleek onze reservering te kloppen. Maar toen ik mijn kortingsbon presenteerde bij het afrekenen werd deze niet geaccepteerd omdat er geen relatie zou zijn met Diningcity of zoiets. Restaurant was wel zo coulant mij toch de korting te geven maar het blijft voor mij een vreemde zaak waar ik me van allerlei bij kan voorstellen.

Rob Slappendel at 29 July 2019
Edwin van der Laag responded at 31 July 2019

Beste meneer Slappendel,

Ontzettend bedankt voor uw reactie, dit wordt enorm gewaardeerd. De lovende woorden over het diner en de bediening ga ik persoonlijk overbrengen aan mijn collega's, het is erg fijn dat u daar zo van genoten hebt. Wat jammer daarentegen dat er onduidelijkheid was aan onze kant over de kortingsbon. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat het personeel niet op de hoogte is van lopende relaties met partners. Ik ga hier onmiddellijk actie op ondernemen zodat deze situaties in de toekomst niet meer voor komen, mijn oprechte excuses voor dit ongemak.

Map All restaurant deals in Zeist

Arnhemse Bovenweg 31 3708 AA Zeist

About Kasteel Kerckebosch

.En

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Zeist

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities