Knife fork icon red

Kasteel Kerckebosch

9,5 (4)

Wat zeggen mensen over Kasteel Kerckebosch

9.5
(4 reviews)
Eten
9.5
Service
9.5
Sfeer
9.5
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Over het eten en de bediening niets dan lof. Wat het manegement van Diningcity en/of Kerkebosch betreft aanzienlijk minder. Had gereserveerd voor twee 4 gangen diners met € 20 korting, overeenkomstig kortingbon. Reservering en korting werden bevestigd via e-mail. Vervolgens kreeg ik een meeltje dat ik een optie had op twee 5-gangendiners zonder korting. Ben daar niet op ingegaan. Bij aankomst op Kerckebosch bleek onze reservering te kloppen. Maar toen ik mijn kortingsbon presenteerde bij het afrekenen werd deze niet geaccepteerd omdat er geen relatie zou zijn met Diningcity of zoiets. Restaurant was wel zo coulant mij toch de korting te geven maar het blijft voor mij een vreemde zaak waar ik me van allerlei bij kan voorstellen.

Rob Slappendel op 29 juli 2019
Edwin van der Laag heeft gereageerd op 31 juli 2019

Beste meneer Slappendel,

Ontzettend bedankt voor uw reactie, dit wordt enorm gewaardeerd. De lovende woorden over het diner en de bediening ga ik persoonlijk overbrengen aan mijn collega's, het is erg fijn dat u daar zo van genoten hebt. Wat jammer daarentegen dat er onduidelijkheid was aan onze kant over de kortingsbon. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat het personeel niet op de hoogte is van lopende relaties met partners. Ik ga hier onmiddellijk actie op ondernemen zodat deze situaties in de toekomst niet meer voor komen, mijn oprechte excuses voor dit ongemak.


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten met bediening en sfeer en ook het kasteel was uitstekend.
Het enige wat tegenviel was de kamer bij de overnachting., smerig tapijt en een badkamer wat een toilet met een douche bleek. Hier zou meer aandacht voor moeten zijn

Martien op 24 februari 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We zijn niet geweest omdat diningcity.nl drie uur tevoren belden met de medeling dat we 20 euro méér moesten betalen vanwege een door hen gemaakte vergissing.
Ik heb het toen afgeblazen. En dinercheque krijgen van 29 euro om hem daarna zelf te betalen is mij toch wat te gortig.

Jan van Koert op 05 januari 2019

"Prachtig restaurant"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Mooi restaurant. Fijne bediening en leuke gerechten. Komen zeker terug.

Bas T. op 16 januari 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zeist e.o.

Arnhemse Bovenweg 31 3708 AA Zeist

Over Kasteel Kerckebosch

Dineren bij Kasteel Kerckekosch is een hele beleving. Het restaurant bevindt zich namelijk in een authentiek en bijzonder gebouw. Het kasteel is al 1200 jaar oud en staat in de bosrijke omgeving van de Utrechtse heuvelrug.


Laat je verrassen door de geweldige gerechten die het restaurant te bieden heeft, en maak de avond compleet door een bijpassende wijn te kiezen van de uitgebreide wijnkaart!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Zeist e.o.
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden