Knife fork icon red

Bleu

8,5 (62 reviews)
83%

What 62 people say about Bleu

8.5 Based on 62 reviews.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Eten super lekker aanrader. Sfeer en bediening top kwaliteit uit het hart en ziel niet uit routine top op alle fronten

Marisa Crapanzano at 27 July 2021
Verified

7.0 Cuisine 7 | Service 7 | Atmosphere 7

Gewoon goed, fijne heerloijke lunch gehad

A Berends at 29 September 2020
Verified

"Voldeed niet aan verwachtingen"
6.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 5

We hadden gereserveerd voor een 3-gangen lunchdeal. Bij aankomst was de reservering echter niet bekend, en kwam de ober chaotisch over ivm drukte en weinig personeel, we mochten uiteindelijk wel blijven zitten. Voor de deal mochten we een broodje kiezen, en kregen we verder 1 drankje en bittergarnituur. Eten was ver...

Read full review

We hadden gereserveerd voor een 3-gangen lunchdeal. Bij aankomst was de reservering echter niet bekend, en kwam de ober chaotisch over ivm drukte en weinig personeel, we mochten uiteindelijk wel blijven zitten. Voor de deal mochten we een broodje kiezen, en kregen we verder 1 drankje en bittergarnituur. Eten was verder smakelijk, echter voldeed het niet aan onze verwachtingen van een “3-gangen lunch” (zoals op de website stond vermeld, bijv met soep). Om en nabij betaalden we evengoed €15 voor wat we kregen; van een deal was dus niet te spreken. Verder vond ik de sfeer ook gehaast en minder plezierig, ook doordat er twee tafels eerder ontevreden waren vertrokken. Wij zullen hier niet zo snel opnieuw terugkomen.

Jwyl at 27 September 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Geweldig gegeten, vriendelijke service

Jeroen van der Biezen at 26 September 2020
Verified

6.0 Cuisine 6 | Service 4 | Atmosphere 8

De sfeer van het restaurant was heel smaakvol en warm. Een vriend en ik hadden ivm de restaurantweek een 3-gangen chef's diner voor een vaste prijs. Het menu was niet heel verrassend met steak tartaar als voorgerecht en tournedos als hoofdgerecht waarvoor een meerprijs moest betaald worden. Het eten was goed en me...

Read full review

De sfeer van het restaurant was heel smaakvol en warm. Een vriend en ik hadden ivm de restaurantweek een 3-gangen chef's diner voor een vaste prijs. Het menu was niet heel verrassend met steak tartaar als voorgerecht en tournedos als hoofdgerecht waarvoor een meerprijs moest betaald worden. Het eten was goed en meer valt er ook niet over te zeggen. Vervolgens had mijn vriend als nagerecht brownie besteld die in een salade bowl werd gepresenteerd ipv op een dessert bordje. Voor bijna elk gerecht moesten we bij betalen om een enigszins spannend menu te creëeren. Dus dat is jammer als je vantevoren verwacht om een bepaald bedrag uit te geven. De bediening was aanwezig en daar hield het ook op. Er kon geen lachje vanaf en ook tussendoor niks vragen of we nog iets wilde drinken.

Marieke Martens at 16 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Amsterdam

Prinsenstraat 10HS 1015 DC Amsterdam

About Bleu

Cuisine: Steak, International

Bistro Brasserie Bleu in Amsterdam is wonderfully down-to-earth. Here you can fully enjoy the classic French dishes but with a modern touch.

The atmosphere is relaxed and informal. The kitchen team serves fair and pure food. Quality is of paramount importance at Bistro Brasserie Bleu. Do you want to enjoy pure pleasure? Book a table now and come by.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam
D666692b60 E3c1973099

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities