Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

ARCA Amsterdam

Europees, Aziatisch | €€ | Menu

Gastronomisch 5-gangen Gault&Millau diner + wijnarrangement € 105,- € 95,-

ARCA Amsterdam

Europees, Aziatisch | €€ | Menu

Gastronomisch 5-gangen Gault&Millau diner + wijnarrangement € 105,- € 95,-

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Deal
Gastronomisch 5-gangen Gault&Millau diner + wijnarrangement
€ 105,- € 95,-

Laat je even helemaal in de watten leggen met dit Gastronomisch 5-gangen Gault&Millau diner + wijnarrangement bij ARCA Amsterdam. Het diner is van begin tot eind gevuld met heerlijke gerechten, elk met verrassende smaakcombinaties en aangevuld met wijnen die perfect bij deze gerechten passen. Henrique Sá Pessoa, een bekroonde chef-kok uit Portugal, opende in november 2021 ARCA, zijn eerste restaurant buiten Lissabon in Europa. ARCA kan omschreven worden als casual en levendig. Het restaurant biedt een ontspannen en vriendelijke sfeer met een Portugees sharing plates concept doordrenkt met moderne smaken, Aziatische invloeden en indrukwekkende cocktails.
Het interieur van ARCA is modern met warme sferen. Ook de bediening draagt bij aan de sfeer en is attent en professioneel.

Henrique Sá Pessoa heeft nu een Gastronomisch 5-gangen Gault&Millau diner + wijnarrangement voor jou in petto! Reserveer nu jouw tafeltje voor slechts € 95,- met 10!

Wanneer laat jij je meenemen op een culinaire reis bij ARCA Amsterdam?

RESERVEER RESERVEER
 • Te reserveren t/m 31 december 2025
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Taste Exploding 6-gangen Chef's menu + glas bubbels of (virgin)cocktail
€ 85,- € 75,-

Als je even helemaal wil uitpakken ben je bij ARCA Amsterdam aan het juiste adres. Het restaurant is gevestigd in het Amsterdamse art'otel en is een heerlijke plek om op hoog niveau te genieten. Henrique Sá Pessoa, een bekroonde chef-kok uit Portugal, opende in november 2021 ARCA, zijn eerste restaurant buiten Lissabon in Europa. ARCA kan omschreven worden als casual en levendig. Je voelt je helemaal thuis door de ervaren bediening die attent en professioneel is. Het restaurant biedt een ontspannen en vriendelijke sfeer met een Portugees sharing plates concept doordrenkt met moderne smaken, Aziatische invloeden en indrukwekkende cocktails. Je zintuigen worden van begin tot eind geprikkeld met het moderne interieur, de fijne sfeer en de smaakvolle gerechten.

Geniet nu van dit Taste Exploding 6-gangen Chef's menu + glas bubbels of (virgin)cocktail voor maar € 75,- per persoon!

Wanneer pak jij uit bij ARCA in Amsterdam?

RESERVEER RESERVEER
 • Te reserveren t/m 31 december 2025
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Heerlijke 4-gangen Gault&Millau lunch
€ 55,- € 47,50

Maak nu kennis met ARCA Amsterdam in het Amsterdamse art'otel en geniet van een Heerlijke 4-gangen Gault&Millau lunch. Henrique Sá Pessoa, een bekroonde chef-kok uit Portugal, opende in november 2021 ARCA, zijn eerste restaurant buiten Lissabon in Europa. ARCA kan omschreven worden als casual en levendig. Het restaurant biedt een ontspannen en vriendelijke sfeer met een Portugees sharing plates concept doordrenkt met moderne smaken, Aziatische invloeden en indrukwekkende cocktails.
Elke hap die je neemt zit bomvol met smaak en prikkelt je zintuigen. Het interieur is modern, warm en samen met de attente bediening zorgt het voor de perfecte setting voor een heerlijke lunch.

Je kan nu je tafeltje boeken voor € 47,50, inplaats van € 55,- per persoon!

Wanneer kom jij genieten van de heerlijke gerechten bij ARCA Amsterdam?

RESERVEER RESERVEER
 • Te reserveren t/m 31 december 2025
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over ARCA Amsterdam

Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super lekker gegeten, ik kom zeker terug!

Lotte op 31 mei 2023

"Authentieke hoogstaande Portugese keuken in Amsterdam!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Que festa, wat een feest! Een avondje Portugal in de hoofdstad. De met in zijn thuisland met Michelin sterren beloonde chef Henrique Sà Pessoa had wel zin in een buitenlands culinair avontuur. Het in het art’otel gevestigde restaurant ARCA kon wel Zuid Europese passie in de keuken gebruiken en de deal was gemaakt. H...

Lees hele review

Que festa, wat een feest! Een avondje Portugal in de hoofdstad. De met in zijn thuisland met Michelin sterren beloonde chef Henrique Sà Pessoa had wel zin in een buitenlands culinair avontuur. Het in het art’otel gevestigde restaurant ARCA kon wel Zuid Europese passie in de keuken gebruiken en de deal was gemaakt. Henrique kwam niet alleen maar nam sous-chefs en bediening mee!
Het resultaat is een diner met prachtige, pure en originele gerechten uit dat heerlijke nooit vervelende Portugal.

Paul op 31 mei 2023

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over ARCA Amsterdam

Keuken: Europees, Aziatisch

Henrique Sá Pessoa, een bekroonde chef-kok uit Portugal, opende onlangs in november 2021 ARCA, zijn eerste restaurant buiten Lissabon in Europa. ARCA is een meer casual en levendige tegenhanger van zijn andere vestigingen. Het restaurant biedt een ontspannen en vriendelijke sfeer met een Portugees sharing plates concept doordrenkt met moderne smaken, Aziatische invloeden en indrukwekkende cocktails. Het is gevestigd in het Amsterdamse art'otel. ARCA moedigt sociaal dineren aan, waardoor gasten kunnen genieten van een verscheidenheid aan petiscoschotels en grotere borden die individueel of gedeeld kunnen worden genuttigd. Het menu bevat opvallende gerechten zoals verse Octopus Salade, Tuna Tataki, Bacalhau à Brás bereid aan tafel, Iberische Presa, en een royale Arroz de Marisco overladen met de meest verse zeevruchten. Voor het geval de keuze te veel is, hebben Henrique en chef-kok Ricardo twee proefmenu's samengesteld die verschillende aspecten van het menu belichten. De proefmenu's "Portuguese Discovery" en "A Touch of Asia" zijn bedoeld om de beste hoogtepunten van ARCA te presenteren en de gasten door een heerlijke gastronomische reis te leiden.

Aan het hoofd van het keukenteam van ARCA staan chef-kok Ricardo Bastos Pereira en souschef Rodrigo Silva, die beiden al bijna tien jaar nauw samenwerken met Henrique. De ARCA Bar is naadloos verbonden met het restaurant en biedt een fantasierijk cocktailmenu dat de diverse ARCA-gerechten aanvult. Door een reeks Petisco-schotels te combineren met uw favoriete cocktails, bent u verzekerd van een fantastische avond.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden