ARCA Amsterdam

Aziatisch, Portugees | €€ | Menu
8,3 (29 reviews)
86% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 29 mensen zeggen over ARCA Amsterdam

8.3 Gebaseerd op 29 reviews. 86% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Jammer"
4.7 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 4

We hadden ons verheugd op een leuke avond, maar jammer genoeg viel het erg tegen. Het drankje in de bar was lekker en we zaten er relaxed, maar eenmaal in het restaurant werd het diner in hoog tempo geserveerd. De gerechten waren ook niet het Portugese eten dat we hadden verwacht, op de arroz de marisco na. En 's na...

Lees hele review

We hadden ons verheugd op een leuke avond, maar jammer genoeg viel het erg tegen. Het drankje in de bar was lekker en we zaten er relaxed, maar eenmaal in het restaurant werd het diner in hoog tempo geserveerd. De gerechten waren ook niet het Portugese eten dat we hadden verwacht, op de arroz de marisco na. En 's nachts kreeg ik zo'n buikpijn dat ik bang ben dat er een mossel of garnaal niet goed was.
Wij gaan niet meer terug.

Emma op 07 juli 2024
Geverifiëerd

"Goed eten"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Super bediening, eten prima van smaak.

Joke Jansen op 05 juli 2024
Geverifiëerd

"Great experience"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Service and food are amazing

Marco Fini op 14 juni 2024
Geverifiëerd

"Geniddeld"
5.7 Keuken 7 | Service 3 | Sfeer 7

Bij aankomst liep het meteen fout, ze hadden zogezegd de menu niet meer van restaurant week en moesten de gewone menu nemen of a la carte eten. Na overleg met de chef was het dan toch ineens mogelijk... Over het eten kan ik weinig negatief schrijven, de smaken zaten goed, alleen waren we bijna in een uur buiten. All...

Lees hele review

Bij aankomst liep het meteen fout, ze hadden zogezegd de menu niet meer van restaurant week en moesten de gewone menu nemen of a la carte eten. Na overleg met de chef was het dan toch ineens mogelijk... Over het eten kan ik weinig negatief schrijven, de smaken zaten goed, alleen waren we bijna in een uur buiten. Alles ging dus veel te vlug. Qua vriendelijkueid liep het ook niet over, dit kwam waarschijnlijk omdat we er toch op aan drongen om het menu van restaurant week. Jammer, eten niet slecht maar niet voor herhaling vatbaar.

Kevin Marteel op 05 april 2024
Geverifiëerd

"Excellent food & service"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Excellent food & service

Maksym Shramenko op 04 april 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over ARCA Amsterdam

Keuken: Aziatisch, Portugees

Henrique Sá Pessoa, een bekroonde chef-kok uit Portugal, opende onlangs in november 2021 ARCA, zijn eerste restaurant buiten Lissabon in Europa. ARCA is een meer casual en levendige tegenhanger van zijn andere vestigingen. Het restaurant biedt een ontspannen en vriendelijke sfeer met een Portugees sharing plates concept doordrenkt met moderne smaken, Aziatische invloeden en indrukwekkende cocktails. Het is gevestigd in het Amsterdamse art'otel. ARCA moedigt sociaal dineren aan, waardoor gasten kunnen genieten van een verscheidenheid aan petiscoschotels en grotere borden die individueel of gedeeld kunnen worden genuttigd. Het menu bevat opvallende gerechten zoals verse Octopus Salade, Tuna Tataki, Bacalhau à Brás bereid aan tafel, Iberische Presa, en een royale Arroz de Marisco overladen met de meest verse zeevruchten. Voor het geval de keuze te veel is, hebben Henrique en chef-kok Ricardo twee proefmenu's samengesteld die verschillende aspecten van het menu belichten. De proefmenu's "Portuguese Discovery" en "A Touch of Asia" zijn bedoeld om de beste hoogtepunten van ARCA te presenteren en de gasten door een heerlijke gastronomische reis te leiden.

Aan het hoofd van het keukenteam van ARCA staan chef-kok Ricardo Bastos Pereira en souschef Rodrigo Silva, die beiden al bijna tien jaar nauw samenwerken met Henrique. De ARCA Bar is naadloos verbonden met het restaurant en biedt een fantasierijk cocktailmenu dat de diverse ARCA-gerechten aanvult. Door een reeks Petisco-schotels te combineren met uw favoriete cocktails, bent u verzekerd van een fantastische avond.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden