Vyr

Nederlands
9,3 (44 reviews)
95% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 44 mensen zeggen over Vyr

9.3 Gebaseerd op 44 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Nieuw ontdekt"
8.0 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 7

Gisteren samen met mijn vrouw het 4 gangen diner Dining with the Stars bestelt. Het eerste gerecht van haring appel en ui. Wat we jammer vonden dat de ui teveel overheerste. De combinatie met de appel en appelschuim was heel lekker. Het tweede gerecht was een velouté van groente en kruiden die goed smaakte ofschoon...

Lees hele review

Gisteren samen met mijn vrouw het 4 gangen diner Dining with the Stars bestelt. Het eerste gerecht van haring appel en ui. Wat we jammer vonden dat de ui teveel overheerste. De combinatie met de appel en appelschuim was heel lekker. Het tweede gerecht was een velouté van groente en kruiden die goed smaakte ofschoon ik geen grote liefhebber ben van vloeibare gerechten. Toen het hoofdgerecht met bavet op zuurkool. DE bavet was mals en goed gebraden. De nog wat zure zuurkool vond ik er niet goed bij passen. De opmaak was met wat opgespoten aardappelpuree hoopjes wel erg karig. Mijn vrouw nam kaas ipv het nagerecht. Ik had dat beter ook kunnen kiezen. De wijnkaart had opvallende wijnen tegen een zeer redelijke prijs. De sfeer werd beïnvloed doordat we zelf gekozen hadden voor een tafeltje naast een opening naar de trap. Opvallend vonden dat de voorste ruimte in het restaurant voor een groot deel wordt bezet door een grote bar en een lege ruimte. Zonder bar daar en wel tafeltjes maakt het geheel aantrekkelijker bij binnenkomst. Daar is het mooiste gedeelte van dit magnifieke gebouw.

Robert Hogenboom op 14 juli 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een heel fijn restaurant, heerlijke gerechten, heel smaakvol allemaal! We komen zeker terug.

Job van Voorst op 16 juni 2024
Geverifiëerd

"Top restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten op een toplocatie. Mooie gerechten en bijzondere smaken.

Wanda Beumer op 08 juni 2024
Geverifiëerd

"Feestje vyren"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten. Het verrassingsmenu zat ook vol met verrassingen (die ik niet ga verklappen)

Rik Angenent op 07 juni 2024
Geverifiëerd

"Dit restaurant is een echte aanrader!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Hier wordt geweldig mooi gekookt! De smaken zijn verfijnd en genuanceerd. De verschillende componenten behouden hun eigen smaak en zijn goed op elkaar afgestemd. De combinaties met de wijnen, die per glas gekozen kunnen worden, is heerlijk. De porties van elk gerecht zijn prima: niet te veel en niet te weinig.
De sfeer is ontspannen, zorgzaam en zonder poeha.
Hier gaan we zeker vaker eten.

Harry op 05 juni 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hilversum e.o.

Toon telefoonnummer

Over Vyr

Keuken: Nederlands

Vyr is gevestigd op de populaire 'Groest' in het centrum van Hilversum in een van de meest in het oog springende en historische panden. Het voormalige kantoor van Gooi en Eemlander is ontworpen door architect J. van Laren en is volledig verbouwd om het restaurant te huizen. Restaurant Vyr biedt zijn gasten een fine dining ervaring in een ontspannen, sfeervolle atmosfeer. Alle gerechten worden bereid op een open vuur, iets wat uniek is voor de omgeving van Hilversum. Na jaren ervaring op gedaan te hebben bij toprestaurants als Bridges en de Basiliek, staat Mitchel van Rhenen nu zelf aan het roer in de keuken van Vyr.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Hilversum e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden