Auberge Cuisine Francaise

Frans, Klassiek, Modern | €€ | Menu

Heerlijk 4-gangen Chef's lunch € 68,- € 48,-

Auberge Cuisine Francaise

Frans, Klassiek, Modern | €€ | Menu

Heerlijk 4-gangen Chef's lunch € 68,- € 48,-

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Deal
Heerlijk 4-gangen Chef's lunch
€ 68,- € 48,-

Restaurant Auberge Cuisine Francaise in Amsterdam, gelegen in de levendige wijk De Pijp, heeft een succesvolle doorstart gemaakt met steun van gerenommeerde restaurateurs. Geniet hier van Franse klassiekers met een moderne twist, in een bekroonde setting.

Het menu biedt heerlijke gerechten zoals prei met karnemelk en limoenvinaigrette, en gekonfijte eendenbout met witte boontjes en jus met gezouten sinaasappel. Ook vegetariërs zijn hier welkom.

Heb je ook zin om jezelf te verwennen met een voortreffelijke lunch? Grijp dan nu je kans en reserveer snel voor deze Heerlijk 4-gangen Chef's lunch voor slechts € 48,-!

Kom genieten van een heerlijke lunch bij Restaurant Auberge Cuisine Francaise!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 18 september 2024
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over Auberge Cuisine Francaise

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Auberge Cuisine Francaise

Keuken: Frans, Klassiek, Modern

Restaurant Auberge Cuisine Francaise in Amsterdam is een van de meest geprezen nieuwe eetgelegenheden, hoewel het niet volledig nieuw is. Gelegen in de levendige wijk De Pijp, heeft deze bejubelde zaak een succesvolle doorstart gemaakt met steun van de eigenaren van gerenommeerde restaurants zoals 212, De Juwelier, Bistro de la Mer en De Mark. Dankzij deze samenwerking kun je opnieuw genieten van culinaire hoogstandjes bij het vernieuwde Auberge Amsterdam.

Het concept van Auberge, dat veel Franse klassiekers met een moderne twist biedt, blijft grotendeels hetzelfde. Het motto "Never change a winning team" lijkt hier dan ook perfect van toepassing. Op het menu vind je klassieke Franse gerechten zoals prei met karnemelk en limoenvinaigrette als voorgerecht, en gekonfijte eendenbout met witte boontjes en jus met gezouten sinaasappel als hoofdgerecht. Hoewel de Franse keuken vaak vleesgericht is, kunnen ook vegetariërs hier uitstekend terecht.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden