Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Brasserie Booming

Nederlands |
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat mensen zeggen over Brasserie Booming

Plattegrond Alle restaurantdeals in Harlingen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Booming

Keuken: Nederlands

Aan de Voorstraat in Harlingen, mooi in het centrum, vind je het nieuwe en moderne restaurant Brasserie Booming. Laat je verleiden door een heerlijk ontbijt, lunch of diner!

Bij Brasserie Booming is iedereen welkom, met heerlijke, gevarieerde en bijzondere gerechten en drankjes. Ga voor een lekker ontbijt, een gezellige lunch of high tea of een heerlijk hoofdgerecht; het kan allemaal! In combinatie met een hele fijne sfeer kun je hier genieten van een geweldige ochtend, middag of avond.

Kom gauw langs en ontdek Brasserie Booming!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Harlingen e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden