Golden Tulip West-Ende

€€
8,2 (5 reviews)
100% aanbevolen

Golden Tulip West-Ende

€€
8,2 (5 reviews)
100% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 5 mensen zeggen over Golden Tulip West-Ende

8.2 Gebaseerd op 5 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

6.7 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 7

Lekker gegeten en genoten van het mooie hotel.

Joelle op 27 juni 2021
Geverifiëerd
Team West-Ende heeft gereageerd op 29 juni 2021

Beste Joelle, hartelijk dank voor uw review! We vinden het fijn dat u hebt genoten van het eten en het hotel! Uw complimenten worden gedeeld met het hele team! We hopen dat we u in de toekomst nogmaals mogen verwelkomen. Met gastvrije groet, Team West-Ende


"Weekendje Helmond"
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Kwaliteit is goed, verse ingrediënten en meer dan voldoende. Geen culinaire hoogstandjes en weinig oog voor detail.

WZK op 13 juni 2021
Geverifiëerd
Team West-Ende heeft gereageerd op 14 juni 2021

Beste WZK, hartelijk dank voor uw review! We vinden het fijn dat u hebt genoten van het eten middels kwaliteit, hoeveelheid en de ingrediënten. Uw feedback hierover zullen we delen met het keukenteam. We hopen dat we u in de toekomst nogmaals mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Team West-Ende


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

alles harstikke goed

marianne houben op 09 december 2020
Geverifiëerd
Team West-Ende heeft gereageerd op 11 december 2020

Beste Marianne,
Hartelijk dank voor uw review! We vinden het fijn om te lezen dat u heft genoten van uw verblijf bij ons en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Team West-Ende


7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Goede service , mooie zaak , voorgerecht was top , de curry zeer droog en zeer pikant zodat het niet echt smakelijk was . Nagerecht was zeer lekker

daisy mols op 07 december 2020
Geverifiëerd
Team West-Ende heeft gereageerd op 07 december 2020

Beste Daisy, hartelijk dank voor uw review! We vinden het fijn dat u hebt genoten van uw bezoek aan ons en dat de service, het voor- en het nagerecht u heeft gesmaakt! Uw feedback over de curry gaan wij direct bespreken met de keuken. We hopen dat we u in de toekomst opnieuw bij ons mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Team West-Ende


"Een zeer fijn verblijf"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Voor herhaling vatbaar. We zijn in de watten gelegd, zeer vriendelijk personeel.

John Verhagen op 21 november 2020
Geverifiëerd
Team West-ende heeft gereageerd op 23 november 2020

Beste John,
Hartelijk dank voor uw review! We vinden het erg fijn om te lezen dat u een aangenaam verblijf heeft gehad en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!
Met gastvrije groet, Team West-Ende

Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.

Toon telefoonnummer

Over Golden Tulip West-Ende

Hotel Golden Tulip West-Ende in Helmond, de plek waar je wordt ontvangen met échte Brabantse gastvrijheid. Het hotel is gevestigd in een prachtig negentiende-eeuws oud pand midden in het centrum van Helmond. Het Golden Tulip West-Ende hotel beschikt over 106 kamers, elk voorzien van een werkhoek ene en comfortabele Auping bed.

Om jouw avond compleet te maken, kun je culinair genieten in Brasserie Rubenshof. Het restaurant serveert internationale gerechten bereidt met lokale en seizoensgebonden kwaliteitsproducten. Na het diner kun je hier ook heerlijk relaxen in één van de comfortabele stoelen met een overheerlijk drankje.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Helmond e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden