Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Insieme

€ 24,50

3-gangen Chef's lunch

Insieme

9,4 (32 reviews)

3-gangen Chef's lunch € 24,50

Reserveer een tafel

Deal
3-gangen Chef's lunch
€ 24,50

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 november 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Smaakmakend Italiaans 3-gangen chef's menu
€ 29,50

Restaurant Insieme staat garant voor het allerbeste uit het prachtige Italiaanse land. Van de voortreffelijke gerechten tot aan de ongedwongen gastvrijheid, restaurant Insieme heeft het allemaal. Dankzij de verse en kwalitatief hoogstaande ingrediënten weet het keukenteam je keer op keer te verrassen.

Wil je dit graag zelf ervaren? Wacht dan niet langer en waan je op een culinaire vakantie tijdens dit fenomenale 3-gangen chef's menu die gebaseerd is op traditioneel Italiaanse recepturen. Dit alles voor slechts € 29,50!

Let op! Het restaurant werkt op de vrijdag en zaterdagavonden met shifts. De eerste shift begint om 17:00-17:30 en het restaurant zorgt ervoor dat je onbezorgd kunt tafelen tot ongeveer 19:15. De tweede shift begint tussen 19:30-20:00.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 oktober 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 32 mensen zeggen over Insieme

9.4
(32 reviews)
Eten
9.6
Service
9.6
Sfeer
8.9
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten inclusief bijbehorende wijnen

David van Splunteren op 05 september 2020
Geverifiëerd

"Aanrader"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk Italiaans gegeten. We konden zelf een keuze maken voor de gerechten en we zijn gegaan voor de aanbeveling van de bediening. Dat stelde zeker niet teleur!
Goed geholpen verder en we hebben een leuke avond gehad. We komen zeker nog eens terug voor een goede pasta.

milou op 03 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk eten en ouderwets gastvrije bediening! Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en genoten van de bediening met aanbevelingen en uitleg over de gerechten. Alles met een vriendelijke lach. Top!

Sandy Grishaver op 02 september 2020
Geverifiëerd
vincenzo scamazzo heeft gereageerd op 02 september 2020

Dank je wel


9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Voor de 2e keer bij de gezellige italianen van Insieme gegeten, en niet voor het laatst. Het vooraf met een mix van gerechten is geweldig, de ravioli daarna uitmuntend en de scroppino die aan tafel bereid werd, gleed als een hoogtepunt in de keel. Blij jullie gevonden te hebben.
Elles, Willem en trakterende dochter Maaike.

willem van schaik op 23 augustus 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben genoten

Marieleen De Wilde op 10 augustus 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Scheldestraat 23 1078 GD Amsterdam

Over Insieme

Bij Insieme in Amsterdam word je even meegenomen naar het mooie Italië. De passie voor het koken en de horeca spat er vanaf.

De keuken serveert overheerlijke en gezonde gerechten bereid met verse producten van boeren en producenten uit Italië. Er is meer dan genoeg keuze voor iedereen, en ook wordt er altijd rekening gehouden met jouw speciale wensen. Ook is er een uitgebreide drankenkaart, met de lekkerste wijnen, cocktails en andere (typisch Italiaanse) drankjes.

Ben jij klaar voor een avond vol Italiaanse heerlijkheden? Boek dan een tafel bij Insieme in Amsterdam!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden