Nomads

Modern
9,2 (460 reviews)
96%
Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Wat 460 mensen zeggen over Nomads

9.2 Gebaseerd op 460 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Leuk concept"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Vanaf het moment dat we binnen kwamen een hartelijk ontvangen en goede uitleg. Super leuk concept met de verrassing van de 2 werelddelen. Mexico voor ons. We hadden in de Mexicaanse keuken wel meer uitgesproken smaken verwacht; de kick in het eten ontbrak eigenlijk in alle gerechten.
De bediening was super vriendel...

Lees hele review

Vanaf het moment dat we binnen kwamen een hartelijk ontvangen en goede uitleg. Super leuk concept met de verrassing van de 2 werelddelen. Mexico voor ons. We hadden in de Mexicaanse keuken wel meer uitgesproken smaken verwacht; de kick in het eten ontbrak eigenlijk in alle gerechten.
De bediening was super vriendelijk en attent van alle medewerkers. Helaas moesten we wel herhaaldelijk vragen om onze lekkere cocktails.
Al met al een leuke avond gehad met een verrassend concept

BRAM op 21 mei 2022
Geverifiëerd

"Sensationeel"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch wat een smaaksensatie, een super vriendelijke maar vooral betrokken service en mensen met een smile. Niet alleen de bediening, maar ook wij😉

Carina Verdonk op 16 mei 2022
Geverifiëerd

8.3 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 9

Fijne sfeer en zeer plezierige, gezellige bediening. Roos, Nienke en haar collega's zijn echte toppers. Wij hadden het 6 gangen menu en werden echt verrast door de explosie van smaken. Mooi terras voor de deur aan het water voor de borrel. Diner wordt binnen geserveerd. Zeer zeker aan te bevelen en wij komen zeker nog een keer terug.

Hans op 15 mei 2022
Geverifiëerd

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijke avond gehad. Fijne ontvangst. Heel leuk hoe de medewerkers over het ontstaan van de gerechten en de battle vertellen aan tafel. Absolute aanrader. En zo fijn dat je geen keuzestress hebt. Het menu wordt volledig door Nomads samengesteld op basis van ervaringen uit diverse culinaire tradities.

JoRo op 15 mei 2022
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Interessant concept. Lekker eten en een mooie lokatie aan het water. Bediening is heel attent. Was een geslaagde avond.

Ursula op 15 mei 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Nomads

Keuken: Modern

In voor een echt avontuur? Ga mee op een culinaire wereldreis!
NOMADS trekt als echte nomaden de wereld rond op zoek naar naar onontdekte smaken, spannende producten en authentieke food belevingen. Jaarlijks reizen zij naar twee verschillende landen. Hier doen zij inspiratie op, volgen kookworkshops en vullen hun backpacks met lokale producten op de markt.

Gedurende 6 tot 9 maanden presenteert NOMADS het mooiste wat zij tijdens hun reis ontdekt hebben. Ieder gerecht heeft een eigen verhaal en een eigen oorsprong en het personeel wil dit maar al te graag met je delen. Zo nemen ze je mee op reis en laten je kennis maken met al het bijzonders dat hun bestemmingen te bieden hebben.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden