Knife fork icon red

Sib Bites & Grill

8,7 (37 reviews)
86%

Wat 37 mensen zeggen over Sib Bites & Grill

8.7
(37 reviews)
Eten
8.8
Service
9.0
Sfeer
8.3
86%
Schrijf een review

"Kon de dinercheque niet gebruiken naar keuze"
4.7 Keuken 7 | Service 1 | Sfeer 6

Kon de dinercheque alleen gebruiken bij een verrassingsmenu, wat nergens aangegeven stond online. Daar stond alleen: “gebruik de bon bij de afrekening voor 20,- korting”.

Dus heb uiteindelijk de hele bon maar niet gebruikt. Vandaar toch via deze review een afrader. Had ook gewoon geen zin in discussie daar midden...

Lees hele review

Kon de dinercheque alleen gebruiken bij een verrassingsmenu, wat nergens aangegeven stond online. Daar stond alleen: “gebruik de bon bij de afrekening voor 20,- korting”.

Dus heb uiteindelijk de hele bon maar niet gebruikt. Vandaar toch via deze review een afrader. Had ook gewoon geen zin in discussie daar midden op het terras.

Eten was goed, daar lag het niet aan. Steak was goed, patatjes heel culinair (met een soort zelfgemaakte knoflooksaus met lenteui?). Trio van fruit zag er heel mooi uit, was alleen wel heel zoet(zelfs vergeleken bij bv Fernandes), maar wel gewoon prima.

Bediening was verder ook wel leuk, tafelwater was alleen 2x vergeten, wat in de hitte voor ons wat minder was. Maar kan gebeuren. Wel gewoon vriendelijk.

Zou op zich aanraden om hier te eten zonder bon van dinercheque.. of je indd laten verrassen met het verrassingsmenu natuurlijk, als je daar voor open staat..

Jordi op Gister
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten. Aanrader!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Super lekker gegeten! De kwaliteit van het eten was erg goed! Vers, mooi opgemaakt en goed op temperatuur. Vriendelijke bediening. Aanrader!

Small 9814ed1d90
Elles Ten Hoor op 07 juni 2021
Geverifiëerd

"zalig gegeten"
8.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 5

We hebben buiten gezeten ivm de corona maatregelen, prima geregeld met tent, dekentjes en heater. Waar ze niets aan kunnen doen is het lawaai van het langskomend verkeer. wat voor mij wel heel storend was. Maar dat is niet anders.

joke van ddiepen op 28 mei 2021
Geverifiëerd

"Lekker eten in een gezellig restaurant"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, een vriendelijke bediening en een goede sfeer. Dit was de tweede keer en we komen nog een keer terug 😊

Roel Oostindiën op 11 oktober 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding

Ellen op 08 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Emmen e.o.

Weerdingerstraat 253a 7811 CM Emmen

Over Sib Bites & Grill

Gastronomisch genieten doe je bij restaurant Sib Bites & Grill in Emmen. Het restaurant is een plek waar passie voor gastronomie je niet zult ontgaan. Het restaurant heeft namelijk een zeer diverse kaart en werken graag met bijzondere producten. De verrassende creaties die je voorgeschoteld krijg zijn goed op smaak en worden creatief gepresenteerd.

Voor een perfect gegrilde steak of een overheerlijk gebakken vis ben je bij restaurant Sib Bites & Grill aan het juiste adres. Verder zorgen allerlei leuke details in het restaurant voor sfeer en beleving. Alle ingrediënten voor een geslaagde avond!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Emmen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden