Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 68 mensen zeggen over De Vrienden van Jacob*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
In één woord Perfect Alles was zoals je zo'n avond zou willen wensen. Om op terug te kijken en natuurlijk terug te keren.
Absolute aanrader
Ontvangst netjes en persoonlijk door Alain zelf bij het starten met diverse amuzes met allemaal smaaksensatietjes. Daarna 5 gangen, niet zo groot, maar goed van smaak en mooi op het bord.
Ik geef voor de sfeer wat minder punten, want is net even te "oudbollig" al hoort dat wel bij zo'n oud pand. En heel veel bediening wat daardoor onrustig overkomt voor ons.
Mooi bereid , originele maar ook verfijnde combinaties, mooi gepresenteerd, ontvangst en lokatie helemaal goed qua sfeer en inrichting. Bediening keurig en prettig, team was goed op elkaar afgestemd!
Het was in een woord fantastisch, geweldige bediening! heel prettig. Bijzondere gerechten, een smaakbeleving. Presentatie was ook heel mooi.
We kunnen kort zijn. De gerechten waren een voor een oog- en tongstrelend. Geest en hart kwamen in deze geweldige setting, mede ook dankzij mijn meer dan uitstekend tafelgezelschap, niets maar dan ook niets tekort. Zintuigen zijn de voetjes van de ziel, dichtte de bioloog-dichter Dick Hillenius ooit. Hier wisten Alain Alders en zijn brigade alle zintuigen, alle snaren van deze lier te raken!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Santpoort-Noord e.o.
Over De Vrienden van Jacob*
Keuken: Frans
Welkom bij Restaurant De Vrienden van Jacob
Landgoed Duin & Kruidberg, de accommodatie waarin De Vrienden van Jacob gevestigd is, ademt klassieke allure. De stijlvolle entourage vormt een fraai contrast met de hartelijke, persoonlijke wijze waarop u hier voor de lunch of het diner wordt ontvangen. Onder Executive Chef en SVH-meesterkok Alain Alders’ inspirerende leiding bereidt de keukenbrigade culinaire modern-Franse topgerechten met een Mediterrane touch. Alders: "De combinatie van de klassieke allure van het landgoed en een eigentijdse benadering vind je ook terug in onze keuken. In de balans tussen klassieke en moderne tonen van de gerechten en in de presentatie. Niet alleen de tong, ook het oog moet gestreeld worden." Liefde en passie voor het koken, Alders straalt het uit als hij over zijn vak praat.
Maître de Restaurant Vincent van Riet vertelt: Ruim anderhalf jaar geleden ben ik begonnen bij Landgoed Duin & Kruidberg op de Banqueting afdeling. Na acht maanden ben ik een jaar lang werkzaam geweest bij Brasserie DenK. Nu heb ik de kans gekregen om mijn passie uit te oefenen als Maître bij Restaurant De Vrienden van Jacob. Gasten in de watten leggen en een onvergetelijke avond bezorgen vind ik heel belangrijk. Goed eten, mooie ambiance en goed gastheerschap. Een avond uit moet een fantastische beleving zijn voor onze gasten.
Een goed resultaat neerzetten in een gerenommeerd restaurant als De Vrienden van Jacob is het werk van een heel team. Van de Executive Chef, de Chef-kok, de Maître de Restaurant en de Sommelier, tot en met de keukenbrigade, de spoelkeuken, de bediening en de receptie. Iedereen levert immers zijn of haar bijdrage aan de totaalbeleving van de gasten.
Het gerenommeerde toprestaurant De Vrienden van Jacob heeft een Michelin-ster en krijgt regelmatig goede recensies in toonaangevende culinaire vakbladen. Het biedt plaats aan 40 gasten en is gevestigd in de vroegere zomerwoonkamer en serre van het landhuis van Jacob Theodoor Cremer, dat hij tussen 1907 en 1909 liet bouwen om familie en vrienden te ontvangen. Landgoed Duin & Kruidberg ligt in het natuurrijke Zuid-Kennemerland, een oase van rust in de drukke Randstad. Er is volop gratis parkeerruimte.