Knife fork icon red

Jaspers

9,0 (236 reviews)
99%
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 236 mensen zeggen over Jaspers

9.0 Gebasseerd op 236 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top service en 3-gangen menu op de laatste dag van sluiting. Het was weer zo goed als de vorige keer. De gerechten zien er aantrekkelijk uit en smaken ook goed. Dat laatste vind ik vooral belangrijk. Fijne gastheer en ook goed om mensen van verschillende leeftijden in dit restaurant te zien werken. Blij dat wij nog ...

Lees hele review

Top service en 3-gangen menu op de laatste dag van sluiting. Het was weer zo goed als de vorige keer. De gerechten zien er aantrekkelijk uit en smaken ook goed. Dat laatste vind ik vooral belangrijk. Fijne gastheer en ook goed om mensen van verschillende leeftijden in dit restaurant te zien werken. Blij dat wij nog even van de laatste maaltijd buiten de deur konden genieten vóór de gedeeltelijke lockdown. Tot ziens!

Hughes op 15 oktober 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Spontaan op de laatste dag voor de lockdown besloten om hier te gaan eten, gebaseerd op de goede reviews. Het eten was heerlijk, goed verzorgd, mooi opgemaakte borden. We zaten helemaal achter in de zaak, waarschijnlijk normaal gesproken een private dining room, maar voor de Corona tijd omgevormd tot een ruimte met...

Lees hele review

Spontaan op de laatste dag voor de lockdown besloten om hier te gaan eten, gebaseerd op de goede reviews. Het eten was heerlijk, goed verzorgd, mooi opgemaakte borden. We zaten helemaal achter in de zaak, waarschijnlijk normaal gesproken een private dining room, maar voor de Corona tijd omgevormd tot een ruimte met 3 tafels van 2. Hierdoor had je wat minder de sfeer van het restaurant zelf en ook zat je net wat in een uithoek waardoor de bediening niet altijd doorhad wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe fles water gewenst werd.
Maar afgezien van deze kleine rafelrandjes hebben we een heerlijke avond gehad met voortreffelijk eten.

Andrea op 15 oktober 2020
Geverifiëerd

"Eten top, sfeer kan beter!"
6.3 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 2

Heerlijk eten maar helaas een saaie sfeer met enorm ouderwetse meneer als ober. Zeker vriendelijk maar vrij opdringend en in combi met de akoestische hitlijst en de paarse kleur op de muur voelde het een beetje als een skichalet.

Anoniem op 10 oktober 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was weer geweldig , eten en sfeer.
Eén van mijn meest favoriete restaurants in Amsterdam.

Piet Kieft op 04 oktober 2020
Geverifiëerd

"1 woord: FANTASTISCH! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Hebben hier heerlijk gegeten afgelopen zaterdag. Eten was zalig en de bijpassende wijnen top! Gaan hier zeker nog een keer eten!

Small 2086191ff4 Small c1c822e1c0 Small 12ee5f18b1 Small bf7f656691
Mirella op 29 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Ceintuurbaan 196 1072 GC Amsterdam

Over Jaspers

Keuken: Mediterraan, Frans

Restaurant Jaspers is gevestigd op de Ceintuurbaan in Amsterdam. Geniet hier van een de totale beleving van pure gerechten, mooie wijnen en een verrassende sfeer.

Het menu van Restaurant Jaspers verandert om de 14 dagen maar u kunt ook altijd a la carte bestellen. De gerechten worden samengesteld uit verse streekproducten. Ieder bezoek aan restaurant Jaspers is een unieke culinaire belevenis.

De bijzondere open keuken van restaurant Jaspers is het pronkstuk van het restaurant. Hier laat de chef zijn technieken zien. Er is een bijpassend wijnarrangement samengesteld om de voortreffelijke smaakcombinaties naar een hoger niveau te tillen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
D666692b60 E3c1973099

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden