Knife fork icon red

Villa Velperweg

8,4 (49)

Wat zeggen mensen over Villa Velperweg

8.4
(49 reviews)
Eten
8.2
Service
8.5
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Groot verschil in wat ze willen en wat ze doen"
6.0 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 8

Wij aten met 3 personen in dit restaurant. Omdat we Arnhem niet kennen hebben we dit restaurant geboekt op basis van de website van het restaurant zelf. De luxe uitstraling van de site & de menu kaart zie je direct terug in het restaurant. Mooi gedekte tafels, wit linnen: de uitstekende basis voor een avondje heerlijk genieten. Helaas bleek de praktijk minder luxe. Het eten kwam snel, we hebben een paar keer af moeten remmen om niet binnen 1,5 uur weer buiten te staan. De smaakjes waren simpel. De 4e gang, het tussengerecht, was een super simpele bouillon in een wijnglas. Geen extra verwennerij. Het hoofdgerecht bestond uitsluitend uit een stuk rib eye dat taai was en niet goed gebakken. Het dessert was misschien nog de beste gang. Ook de bediening liet vaak steken vallen. Halverwege het diner wisselde het vaste gezicht en toen werd de bediening wel beter. De wijn (wat we bestelde als huiswijn, dus niet van de wijnkaart) bleek € 6,75 per glas te kosten, maar ontsteeg zeker niet de kwaliteit van de Chardonnay van de supermarkt. Al met al maakten we er een gezellige avond van, maar daar droeg het restaurant en het eten helaas maar weinig aan bij....

Amarens van der Meulen op 18 maart 2019

"Prijs-kwaliteit verhouding kan beter"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Wij aten het 4-gangen menu van restaurantweek voor 39,50. Dezelfde prijs als het reguliere 4-gangen menu overigens. Voor dit bedrag hadden we meer kwaliteit verwacht: we kregen geen amuse of brood vooraf, het eten was lekker maar weinig, de lekkernijen bij de koffie goedkope standaardvarianten. De wijn was prima, maar water moesten we zelf om vragen. De ambiance is prettig, de prijs-kwaliteit verhouding niet. Met 4 personen (en 1 fles wijn) waren we bijna 250 euro kwijt.

Ingrid op 16 maart 2019

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Hadden via restaurantweek geboekt voor 4 gangen menu.
Het was rustig en werden ontvangen door meneer die alleen Engels sprekende meneer beetje vreemd maar op zich geen probleem. Daarna geholpen door zeer vriendelijke Nederlands sprekende meneer. Eten was goed maar wel krap afgemeten en wij zijn geen grote eters. Hoofdgerecht zou vis zijn, maar op verzoek is daar vlees van gemaakt wat zeer attent was. Het vlees was helaas niet erg mals.. Wijnen waren lekker maar ook aan de prijs. Al met al NIET slecht maar wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar.

Ellen derksen op 15 maart 2019

"Voor herhaling vatbaar"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op onze trouwdag altijd uit eten, dit jaar bij Villa Velperweg. Geweldige ambiance, heerlijk eten, goed wijnadvies, vriendelijk en professioneel personeel. Geen onderscheid tussen gasten die komen ter gelegenheid van de restaurant week, zoals wij, en a la carte gasten. Wij zijn benieuwd naar de menukaart, we komen zeker terug.

Mieke Veen op 18 maart 2018

"Aanrader"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Leuke ambiance, lekker gegeten, mooie smaakcombinaties, vriendelijke snelle bediening. Een aanrader.

Christel op 10 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.

Velperweg 23 6824 BC Arnhem

Over Villa Velperweg

Restaurant Villa Velperweg uitstekend gelegen net buiten het stadscentrum van Arnhem, met station Velperpoort op minder dan 5 minuten loopafstand en diverse bushaltes zijn zij zeer makkelijk bereikbaar.


Bovendien beschikken zij over minstens 120 parkeerplaatsen naast de deur. U kunt hier terecht voor een heerlijke lunch of snel tot uitgebreid diner. Speciaal voor de zakelijke gasten wordt er een twee of driegangen 'déjeuner d'affaires' geserveerd. Naast het restaurant hebben zij ook een winebar met een uitgebreide collectie open wijnen en bijpassende 'bites', een aantal zalen voor zowel zakelijke bijeenkomsten als feesten in de privésfeer, het mooiste stadsterras van Arnhem en de meest fantastische wijnkelders van Arnhem.


Dagverse maar vooral seizoensgebonden producten zijn de basis voor de gerechten uit de Franse keuken. Met een wekelijkse nieuwe kaart zal Villa Velperweg u nooit vervelen.


 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.
7518002eb3

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden