Knife fork icon red

Ratatouille Food & Wine*

€ 69,-

Spectaculair 6-gangen Michelin diner + 3 amuses

Ratatouille Food & Wine*

9,1 (184)

Spectaculair 6-gangen Michelin diner + 3 amuses € 69,-

Reserveer een tafel

Deal
Spectaculair 6-gangen Michelin diner + 3 amuses
€ 69,-

Restaurant Ratatouille Food & Wine* is een van de winnaars van Dining With the Stars met een gemiddeld cijfer van 9,5!

Met de combinatie van topproducten kan je verrassen, dat bewijst chef Jaring. Hij slaagt er in om telkens een heerlijke harmonie te creëren tussen ingrediënten en smaken, het zijn de details die het hem doen. Het 6-gangen is een aanrader. Dit fraaie restaurant is ondergebracht in een prachtig pand.

Boek snel deze unieke Diningcity deal bij restaurant Ratatouille Food & Wine* in Haarlem waar chef kok Jozua Jaring en zijn brigade een fantastisch 6 gangen sterren diner voor jou bereiden voor maar € 69, - per persoon.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnige 4-gangen Michelin Lunch + 3 amuses
€ 44,-

Maak snel gebruik van deze uniek deal bij Ratatouille Food & Wine* in Haarlem waar chef kok Jozua Jaring en zijn brigade een fantastisch 4-gangen sterren experience diner voor u bereid.

Wil je het 4-gangen experience menu proeven voor slechts €44,- per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Spectaculair 4-gangen Michelin diner + 3 amuses
€ 49,-

Met de combinatie van topproducten kan je verrassen, dat bewijst chef Jaring. Hij slaagt er in om telkens een heerlijke harmonie te creëren tussen ingrediënten en smaken, het zijn de details die het hem doen. Dit fraaie restaurant is ondergebracht in een prachtig pand.

Boek snel deze unieke Diningcity deal bij restaurant Ratatouille Food & Wine* in Haarlem waar chef kok Jozua Jaring en zijn brigade een fantastisch 4-gangen sterren diner voor jou bereiden voor maar € 49, - per persoon.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Ratatouille Food & Wine*

9.1
(184 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
8.9
Schrijf een review

"eten bij Ratatouille"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Ik was zeer aangenaam verrast door de kwaliteit van het eten, de originele vondsten, de decoratie, kortom, ik heb dit ook aan de chef meegedeeld. Bij het voorgerecht miste ik een snufje peper of gember, dat was na de amuse iets vlakker van smaak, al vond ik het geheel subtiel. De wijnen pasten uitstekend bij het geheel; de service was vriendelijk, maar kan iets professioneler ( geen " entreco", maar " entrecote, uitgesproken als " entrekot" ) draagt ertoe bij. Al met al zeker een flinke aanrader! ik ga er zeker weer eten.

Marijke Blom op 09 maart 2014

"Culinair feestje!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben een heerlijke avond gehad! Het eten was met heel veel zorg bereid en prachtig opgediend. De bediening was heel vriendelijk en vertelde met passie over de aangeboden wijnen. Dit restaurant is echt een aanrader. Wel moet ik erbij zeggen dat je echt iets te vieren moet hebben om hier te eten, want je moet behoorlijk in je portemonnee tasten. Voor alle duidelijkheid het is je geld dan wel meer dan waard.

Jeanne Mattheij op 09 maart 2014

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Geweldige gerechten die qua snaak helemaal kloppen, we hebben een 5 gangen menu gehad, met coquilles, zeebaars, tartaar van rund, zeebaars en een dessert. Alles was precies goed bereid, de borden worden heel mooi gepresenteerd en de sausen zijn fenomenaal!

Bart van Berkel op 25 september 2013

8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Wat een geweldige avond hebben wij gehad! Wat een culinaire verrassing
Heerlijke sfeer!, een echte aanrader voor mensen die van een culinaire explosie houden!

Hans De Bruijn op 24 september 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Spaarne 96 2011 CL Haarlem

Over Ratatouille Food & Wine*

Het succesvolle restaurant Ratatouille in Haarlem van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving. Zo zijn ze gestart en zo gaan ze door in hun nieuwe restaurant aan het Spaarne 96.


Michelin noemde het restaurant bij de uitreiking van onze eerste ster in 2014 een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants: minder stijf, minder duur, en toegankelijker. Het gaat om wat er op het bord komt.


Kom het zelf ontdekken: van experience menu's tot ons exclusieve exceptional menu. Alles tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten, een sublieme wijnkeuze en enkel de best verkrijgbare seizoen producten. Kom genieten tijdens de lunch of het diner en bepaal zelf hoever u meegenomen wilt worden in de culinaire wereld van chef Jozua Jaring en zijn team. De locatie is ook geschikt voor bruiloften en private dining.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden