Knife fork icon red

Ratatouille Food & Wine*

€ 69,-

Spectaculair 6-gangen Michelin diner + 3 amuses

Ratatouille Food & Wine*

9,1 (184)

Spectaculair 6-gangen Michelin diner + 3 amuses € 69,-

Reserveer een tafel

Deal
Spectaculair 6-gangen Michelin diner + 3 amuses
€ 69,-

Restaurant Ratatouille Food & Wine* is een van de winnaars van Dining With the Stars met een gemiddeld cijfer van 9,5!

Met de combinatie van topproducten kan je verrassen, dat bewijst chef Jaring. Hij slaagt er in om telkens een heerlijke harmonie te creëren tussen ingrediënten en smaken, het zijn de details die het hem doen. Het 6-gangen is een aanrader. Dit fraaie restaurant is ondergebracht in een prachtig pand.

Boek snel deze unieke Diningcity deal bij restaurant Ratatouille Food & Wine* in Haarlem waar chef kok Jozua Jaring en zijn brigade een fantastisch 6 gangen sterren diner voor jou bereiden voor maar € 69, - per persoon.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnige 4-gangen Michelin Lunch + 3 amuses
€ 44,-

Maak snel gebruik van deze uniek deal bij Ratatouille Food & Wine* in Haarlem waar chef kok Jozua Jaring en zijn brigade een fantastisch 4-gangen sterren experience diner voor u bereid.

Wil je het 4-gangen experience menu proeven voor slechts €44,- per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Spectaculair 4-gangen Michelin diner + 3 amuses
€ 49,-

Met de combinatie van topproducten kan je verrassen, dat bewijst chef Jaring. Hij slaagt er in om telkens een heerlijke harmonie te creëren tussen ingrediënten en smaken, het zijn de details die het hem doen. Dit fraaie restaurant is ondergebracht in een prachtig pand.

Boek snel deze unieke Diningcity deal bij restaurant Ratatouille Food & Wine* in Haarlem waar chef kok Jozua Jaring en zijn brigade een fantastisch 4-gangen sterren diner voor jou bereiden voor maar € 49, - per persoon.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Ratatouille Food & Wine*

9.1
(184 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
8.9
Schrijf een review

"Genieten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Complete culinaire verwennerij van amuse tot en met het nagerecht! De dames van de bediening hebben het super gedaan; goede uitleg en presentatie en alles met een lach. Dikke pluim voor dit restaurant! Bedankt voor de topavond.

Daan op 11 maart 2014

"Het was weer een feestje"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Afgelopen zaterdag hebben we hier weer gegeten. Ditmaal in de restaurantweek. Het eten was super, de service fantastisch. We waren met zes personen met nogal wat specifieke wensen en daar is fantastisch rekening mee gehouden. Er werd ook zeer flexibel omgegaan met de wijzigingen die door ons gedurende de avond werden aangebracht.
De wijnen bij de menu's waren zeer goed gekozen en erg lekker!

Nicole van Aalst op 10 maart 2014

"Super lekker gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We zijn op de eerste dag van de restaurantweek met 4 personen gaan eten. Ondanks dat het druk was en we niet direct om half 9 aan tafel konden hebben we een heerlijke avond gehad. Het personeel bood een drankje van de zaak aan en we hebben vervolgens zo lekker gegeten dat als we in de buurt zouden wonen zeker terug zouden gaan. Echt een aanrader dus!

Luuk Akkermans op 09 maart 2014

"Super lekker gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We zijn op de eerste dag van de restaurantweek met 4 personen gaan eten. Ondanks dat het druk was en we niet direct om half 9 aan tafel konden hebben we een heerlijke avond gehad. Het personeel bood een drankje van de zaak aan en we hebben vervolgens zo lekker gegeten dat als we in de buurt zouden wonen zeker terug zouden gaan. Echt een aanrader dus!

Luuk Akkermans op 09 maart 2014

"Heerlijk avondje uit"
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Vrijdagavond heerlijk gegeten tijdens de restaurantweek. We werden hartelijk ontvangen. Het restaurant is gezellig ingericht en voelt huiselijk aan vanwege de compacte setting. Het eten was heerlijk, alles met zorg uitgekozen en opgediend. De bediening is alert en attent. Het enige minpuntje is de ongemakkelijke trap naar de WC's. Maar het eten, decor en bediening maar dat allemaal ruimschoots goed!

Saskia op 09 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Spaarne 96 2011 CL Haarlem

Over Ratatouille Food & Wine*

Het succesvolle restaurant Ratatouille in Haarlem van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving. Zo zijn ze gestart en zo gaan ze door in hun nieuwe restaurant aan het Spaarne 96.


Michelin noemde het restaurant bij de uitreiking van onze eerste ster in 2014 een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants: minder stijf, minder duur, en toegankelijker. Het gaat om wat er op het bord komt.


Kom het zelf ontdekken: van experience menu's tot ons exclusieve exceptional menu. Alles tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten, een sublieme wijnkeuze en enkel de best verkrijgbare seizoen producten. Kom genieten tijdens de lunch of het diner en bepaal zelf hoever u meegenomen wilt worden in de culinaire wereld van chef Jozua Jaring en zijn team. De locatie is ook geschikt voor bruiloften en private dining.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden