Knife fork icon red

Zout & Citroen*

8,9 (242 reviews)

Wat 242 mensen zeggen over Zout & Citroen*

8.9
(242 reviews)
Eten
9.2
Service
8.8
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Prima eten, rommelige bediening "
6.7 Keuken 10 | Service 4 | Sfeer 6

Overheerlijk gegeten. Prima porties qua grootte en een hele goede smaaksensaties. Helaas was de bediening wat minder. We werden vriendelijk ontvangen, maar onze dieetwensen werden meerdere malen door elkaar gehaald. Ook de “wijnbestelling” werd niet goed uitgevoerd. De bediening schonk ongevraagd ons water bij terwi...

Lees hele review

Overheerlijk gegeten. Prima porties qua grootte en een hele goede smaaksensaties. Helaas was de bediening wat minder. We werden vriendelijk ontvangen, maar onze dieetwensen werden meerdere malen door elkaar gehaald. Ook de “wijnbestelling” werd niet goed uitgevoerd. De bediening schonk ongevraagd ons water bij terwijl we nog halfvolle glazen hadden met water. Al met al een prima avond gehad dankzij het heerlijke eten maar de bediening mag voor deze prijs (240,- euro met 4 personen) meer van worden verwacht.

Mirjam op 30 september 2019
Geverifiëerd

"Verwachting niet waargemaakt "
6.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 4

Afgaande op de reviews gingen we met hoge verwachtingen naar Zout & Citroen. Helaas werden die niet waargemaakt. Het eten was goed maar onvoldoende uitgesproken. Voor wat betreft de sfeer was de aankleding prima. We zaten in de serre en alle tafels waren bezet. Door de akoestiek was er zoveel geluid dat wij elkaar n...

Lees hele review

Afgaande op de reviews gingen we met hoge verwachtingen naar Zout & Citroen. Helaas werden die niet waargemaakt. Het eten was goed maar onvoldoende uitgesproken. Voor wat betreft de sfeer was de aankleding prima. We zaten in de serre en alle tafels waren bezet. Door de akoestiek was er zoveel geluid dat wij elkaar nauwelijks konden verstaan. Dat was niet prettig. Bediening was prima en vriendelijk. Tip: bij het verlaten van het restaurant verwacht ik dat mijn jas wordt aangereikt.

Jeannette op 27 september 2019
Geverifiëerd

"Just great"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Food was delicious, well presented. Top combination and selection of ingredients. Keep up with the hard work and making the whole experience to match and I am sure you will get a Michelin star in the short-term future.

Sebastian Valencia op 24 september 2019
Geverifiëerd

"Verjaardag gevierd."
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Prima gegeten in de tuin bij prachtig weer en een gezellige fijne sfeer.

M. van den Berk op 26 augustus 2019
Geverifiëerd

"Nooit meer"
2.7 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 2

Verschrikkelijk was deze ervaring.
Het begon al bij het verstrekken van de kaart, niet alleen bij ons maar ook bij de andere gasten van de andere tafels.
Een ieder had commentaar op de gerechten van de kaart. Wij hadden eigenlijk het idee om gelijk weg te gaan, en achteraf hadden we het ook moeten doen. Maar ja je...

Lees hele review

Verschrikkelijk was deze ervaring.
Het begon al bij het verstrekken van de kaart, niet alleen bij ons maar ook bij de andere gasten van de andere tafels.
Een ieder had commentaar op de gerechten van de kaart. Wij hadden eigenlijk het idee om gelijk weg te gaan, en achteraf hadden we het ook moeten doen. Maar ja je blijft uit fatsoen zitten..

De kleding van het personeel kwam niet overeen met de prijzen op de wijnkaart. Als het personeel in een achteraf kroeg in Amsterdam zou staan dan waren ze correct gekleed.

Tijdens de avond is verschillende keren gevraagd of het smaakte en uiteraard geef je dan je eerlijke mening, meen stelde het echter niet op prijs.

Ook bij het betalen van de rekening probeerde ik het nog een keer op een fatsoenlijke manier echter kreeg de wind van voren op een schandalige manier.

Moraal van het verhaal: nooit meer.

Nooit meer op 04 augustus 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterhout e.o.

Ridderstraat 86 4902 AC Oosterhout

Over Zout & Citroen*

Restaurant Zout & Citroen* bevindt zich midden in Oosterhout, in een monumentaal pand met een grote rustgevende tuin. De inrichting van Zout & Citroen* is warm en modern.

De keuken is frans. Men probeert alle zintuigen met de bijzondere creaties aan te spreken. "Het plaatje moet kloppen".

Zout & Citroen* maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische producten. Toch staat voor hen de kwaliteit van het gerechten ten alle tijden voorop. Zout & Citroen* gaat hier bewust mee om.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Oosterhout e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden