Zout & Citroen*

Frans | €€€
8,8 (427 reviews)
93% aanbevolen

Wat 427 mensen zeggen over Zout & Citroen*

8.8 Gebaseerd op 427 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Top restaurant "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor de 2e keer in dit restaurant gegeten. Weer helemaal super. Wij komen graag terug!

Judith op 17 juni 2024
Geverifiëerd

"Fijne proeverij "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We werden de hele avond in de watten gelegd met heerlijke gerechtjes, die ook verrasten. Daar kwamen we voor! Bediening was prima. We hadden het 5-gangen michelin diner, maar alle amuzes, tussengerechten en friandises meegerekend ben ik de tel kwijt hoeveel creaties we gegeten hebben. En allemaal lekker en verrassen...

Lees hele review

We werden de hele avond in de watten gelegd met heerlijke gerechtjes, die ook verrasten. Daar kwamen we voor! Bediening was prima. We hadden het 5-gangen michelin diner, maar alle amuzes, tussengerechten en friandises meegerekend ben ik de tel kwijt hoeveel creaties we gegeten hebben. En allemaal lekker en verrassend. Het restaurant is sfeervol, maar niet overal even netjes afgewerkt. De akoestiek zou ook beter mogen. Wij zaten overigens in de serre, die uitkijkt op een tuin met vijver.

Monique op 14 juni 2024
Geverifiëerd

"verrassende verwennerij"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

De aandacht, gastvrijheid en vooral de verwennerij met verrassende combinaties en een perfect wijnarrangement waren TOP.
Jammer dat het niet drukker was.

els Oomen Meulemans op 15 april 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mooiegerechten en ergsmakelijk

Mike Nieuwland op 08 april 2024
Geverifiëerd

"Geen aanrader"
3.0 Keuken 1 | Service 4 | Sfeer 4

Wij vonden het enorm tegen vallen. Eten was gewoon weg te zout, niet op smaak. Absoluut geen ster waardig

B op 05 april 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterhout e.o.

Toon telefoonnummer

Over Zout & Citroen*

Keuken: Frans

Restaurant Zout & Citroen* bevindt zich midden in Oosterhout, in een monumentaal pand met een grote rustgevende tuin. De inrichting van Zout & Citroen* is warm en modern.

De keuken is frans. Men probeert alle zintuigen met de bijzondere creaties aan te spreken. "Het plaatje moet kloppen".

Zout & Citroen* maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische producten. Toch staat voor hen de kwaliteit van het gerechten ten alle tijden voorop. Zout & Citroen* gaat hier bewust mee om.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Oosterhout e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden