Knife fork icon red

De Jonge Dikkert

8,8 (1169 reviews)
99%

Wat 1169 mensen zeggen over De Jonge Dikkert

8.8
(1169 reviews)
Eten
8.8
Service
8.8
Sfeer
8.7
99%
Schrijf een review

7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

Mooie ambiance, aardige maar wisselend attente bediening.

Wietze van der Veen op 24 augustus 2010

8.3 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 9

Leuke omgeving / sfeer om te eten.
De bediening is uitstekend. Heren zien er keurig uit het uniform van de dames mag wel iets meer richting de uitstraling van de heren.
Eten was lekker vooral de kleine gerechten tussendoor wel vonden wij dat de vis iets meer smaak kon bevatten.

Esther Pouw op 24 augustus 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was een feestje voor de smaakpapillen! Ik zelf had bij de reservering aangegeven dat ik geen vis eet en meteen bij de vraag of we een keuze hadden kunnen maken werd al gemeld dat het voorgerecht aangepast zou worden voor mij. Het extra tussengerecht was bereid met lagoustine en ook dat werd perfect aangepas...

Lees hele review

Het eten was een feestje voor de smaakpapillen! Ik zelf had bij de reservering aangegeven dat ik geen vis eet en meteen bij de vraag of we een keuze hadden kunnen maken werd al gemeld dat het voorgerecht aangepast zou worden voor mij. Het extra tussengerecht was bereid met lagoustine en ook dat werd perfect aangepast, zodat ik ook heerlijk mee kon doen met dit extraatje. Het wijnarrangement paste ook perfect bij de gerechten, kortom: een heerlijke avond met geweldige smaaksensaties, attent personeel en goed gezelschap. Een echte AANRADER dus.

Katy Huizer op 24 augustus 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een grote dikke tien! Ik vond het echt een beleving. Wilde er al een hele tijd een keer eten, maar kwam er helaas niet van. Gisteren binnenkomend maakte het restaurant gelijk een grote indruk qua sfeer en vriendelijkheid en het eten zelf was een geweldige beleving. Echt heerlijk gegeten en van de sfeer genoten. Ga er zeker nog een keer naartoe!

Carine de Wilde op 24 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

Amsterdamseweg 104a 1182 HG Amstelveen

Over De Jonge Dikkert

Restaurant De Jonge Dikkert in Amstelveen is gevestigd in een oer-Hollandse zaagmolen uit 1672. De karakteristieke en unieke elementen van de molen zijn verwerkt in het moderne interieur. Ook beschikt restaurant De Jonge Dikkert over een ruime bar en een groot zonnig terras. Bij De Jonge Dikkert wordt er gekookt met wat het land te bieden heeft. Het streven is om tachtig procent van Nederlandse bodem en uit Nederlandse wateren te halen. Onverwachte en verrassende combinaties van pure ingrediënten. De keuken kenmerkt zich door de woorden: Authenticiteit, duurzaamheid en gezondheid. De culinaire creaties van de chef zijn simpel maar oh zo goed uitgevoerd. Boek snel een tafel en ervaar de puurheid bij De Jonge Dikkert!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden