Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 211 mensen zeggen over Buitenplaats Slangevegt
Eten | |
Service | |
Sfeer |
In het begin beetje chaotisch, maar super lekker gegeten 👍
We hebben op zaterdagavond met 3 personen het 3-gangenmenu van de restaurantweek gedaan. Het eten is voortreffelijk, dat moet zeker gezegd worden. Degene die ons bediende echter vonden wij een arrogante houding hebben, praatte te zacht en was niet geïnteresseerd. Wanneer er een glas wijn voor bij het hoofdgerecht wo...
Lees hele reviewWe hebben op zaterdagavond met 3 personen het 3-gangenmenu van de restaurantweek gedaan. Het eten is voortreffelijk, dat moet zeker gezegd worden. Degene die ons bediende echter vonden wij een arrogante houding hebben, praatte te zacht en was niet geïnteresseerd. Wanneer er een glas wijn voor bij het hoofdgerecht wordt besteld dient men verschillende mogelijkheden te geven (en ook niet het goedkoopste glas met 50 cent te verhogen; iets wat ik achteraf constateerde). Het gevoel was er bij ons dat er meer aandacht gaat naar de vaste gasten dan naar mensen die nieuw zijn. Al met al zullen wij hier geen tweede keer gaan eten (ook gezien de zeer behoorlijk hoge prijzen voor een glas wijn!).
In het kader van restaurantweek stelden ze een heerlijk menu samen. Bijpassende wijnen maakten het voor mij af. Je voelt je gast en de ambiance is sfeervol. Kortom, top voor een avond uit eten.
Erg sfeervol en goed eten. Heerlijk avondje uit geweest met me mannetje
Heerlijk
Plattegrond Alle restaurantdeals in Breukelen e.o.
Over Buitenplaats Slangevegt
Keuken: Nederlands
Restaurant Buitenplaats Slangevegt in Breukelen is de ideale ontmoetingsplek waar je in stijl kunt lunchen of dineren aan het water. Het restaurant ligt aan de rustige en prachtige rivier de Vecht.
Het restaurant voert een klassieke kaart met moderne gerechten. Verrassen en laten genieten, dat is hun drijfveer. Het keukenteam wordt aangevoerd door chef-kok Patrick Hooijschuur, en zij combineren creativiteit en innovatie in hun gerechten.