Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 14 mensen zeggen over De Zeeuw
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij hadden hoge verwachtingen van dit restaurant, aangezien het bij de toprestaurants van Haarlem hoort. Helaas viel ons etentje tegen. De gerechten waren goed van smaak. Maar wij hadden de pech naast een stel te zitten die erg luidruchtig aan het praatten waren. Wij vroegen om advies betreft keuze fles wijn of juis...
Lees hele reviewWij hadden hoge verwachtingen van dit restaurant, aangezien het bij de toprestaurants van Haarlem hoort. Helaas viel ons etentje tegen. De gerechten waren goed van smaak. Maar wij hadden de pech naast een stel te zitten die erg luidruchtig aan het praatten waren. Wij vroegen om advies betreft keuze fles wijn of juist wijnarrangement, omdat het menu een verrassing was. Hierop werd gezegd dat als je een bepaalde wijn lekker vindt, je het gewoon bij elk gerecht kan drinken. Bijzondere reactie van een sommelier. We hadden gelukkig voor het wijnarrangement gekozen. Deze wijnen waren bijzonder en heerlijk bij de gerechten. We kozen voor halve glazen, maar kregen bij het nagerecht een vol glas (zonder te vragen) en dit werd ook zo verrekend. Dit alles zorgde ervoor dat onze verwachtingen niet overtroffen werden. Jammer, want het is een mooi restaurant met wel de potentie om bij de toprestaurants van Haarlem te horen.
Prima gegeten in een fijn, klein restaurant. Goede, verrassende wijn. Uitestend rekening gehouden met een glutenvrije gast.
Hartelijk en warm welkom, heerlijke amuses en fantastische gerechten heel gevarieerd ! En niet te vergeten een uitstekende keuze van wijnen door Janine! Chapeau. Dit is genieten: een heerlijk avondje uit.
Op uitnodiging van mijn 2 zonen heerlijk geluncht bij de Zeeuw.
Echt een aanrader en super wijnen👌
Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
Over De Zeeuw
Keuken: Frans, Nederlands
Restaurant De Zeeuw bevindt zich in een intiem en elegant monumentaal pand aan de Nassaustraat 15 in Haarlem en biedt toegankelijke en duurzame gastronomie. Het kleine restaurant heeft slechts 10 tafels en haalt ingrediënten bij kleinschalige producenten om de traceerbaarheid te waarborgen. Het restaurant streeft ernaar duurzaam gevangen vis en biologisch vlees te verkrijgen. Het menu verandert afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid van leveranciers en wordt alleen als indicatie op de website vermeld.
Chef Jeroen is een creatieve kok met veel aandacht voor product en terroir. Hij heeft een voorliefde voor pure wijnen, die hij samen met zijn partner, sommelier Janine de Zeeuw-Kinderman, selecteert. Janine heeft jarenlange ervaring in de absolute top van de Nederlandse gastronomie en benadert de gast graag op persoonlijke wijze.
De gerechten van De Zeeuw kenmerken zich door hun aandacht voor het product, hun speelse en lichte karakter, maar altijd met behoud van kwaliteit en vakmanschap.