Knife fork icon red

De Zeeuw

8,7 (4 reviews)

Wat 4 mensen zeggen over De Zeeuw

8.7
(4 reviews)
Eten
8.8
Service
8.5
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"Niet naar verwachting.."
6.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 7

Wij hadden hoge verwachtingen van dit restaurant, aangezien het bij de toprestaurants van Haarlem hoort. Helaas viel ons etentje tegen. De gerechten waren goed van smaak. Maar wij hadden de pech naast een stel te zitten die erg luidruchtig aan het praatten waren. Wij vroegen om advies betreft keuze fles wijn of juis...

Lees hele review

Wij hadden hoge verwachtingen van dit restaurant, aangezien het bij de toprestaurants van Haarlem hoort. Helaas viel ons etentje tegen. De gerechten waren goed van smaak. Maar wij hadden de pech naast een stel te zitten die erg luidruchtig aan het praatten waren. Wij vroegen om advies betreft keuze fles wijn of juist wijnarrangement, omdat het menu een verrassing was. Hierop werd gezegd dat als je een bepaalde wijn lekker vindt, je het gewoon bij elk gerecht kan drinken. Bijzondere reactie van een sommelier. We hadden gelukkig voor het wijnarrangement gekozen. Deze wijnen waren bijzonder en heerlijk bij de gerechten. We kozen voor halve glazen, maar kregen bij het nagerecht een vol glas (zonder te vragen) en dit werd ook zo verrekend. Dit alles zorgde ervoor dat onze verwachtingen niet overtroffen werden. Jammer, want het is een mooi restaurant met wel de potentie om bij de toprestaurants van Haarlem te horen.

Lin op 13 december 2019
Geverifiëerd

"heerlijk gegeten in een relaxte sfeer"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Prima gegeten in een fijn, klein restaurant. Goede, verrassende wijn. Uitestend rekening gehouden met een glutenvrije gast.

Bernard de Kock op 04 december 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Hartelijk en warm welkom, heerlijke amuses en fantastische gerechten heel gevarieerd ! En niet te vergeten een uitstekende keuze van wijnen door Janine! Chapeau. Dit is genieten: een heerlijk avondje uit.

Ella en Pieter Bot op 26 juni 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk geluncht"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Op uitnodiging van mijn 2 zonen heerlijk geluncht bij de Zeeuw.
Echt een aanrader en super wijnen👌

Jolanda van de Velde op 04 juni 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Nassaustraat 15 ZW 2011 PH Haarlem

Over De Zeeuw

Restaurant De Zeeuw is gevestigd in een intiem en elegant monumentaal pand in hartje Haarlem. De sfeer straalt zonder twijfel het klassieke Parijs uit. De Zeeuw is een ontmoetingsplaats voor iedereen die houdt van betaalbare en toegankelijke gastronomie. De creatieve kok heeft veel aandacht voor zijn producten en pure wijnen die hij samen met zijn sommelier selecteert. De overheerlijke gerechten wisselen per seizoen. Om deze reden is het menu nooit lang hetzelfde en kan het zelfs wekelijks veranderen. De keuken van De Zeeuw kan worden beschreven als een informele, wat stoerdere aanpak van de klassieke Franse keuken, met ruimte van allerlei invloeden. Een gastronomische belevenis met hier en daar een vleugje rock & roll. De gerechten stralen door hun speelse karakter veel kwaliteit en vakmanschap uit.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden