Aan het Bosch

Keuken: Frans
€ 55,-

Culinair 5-gangen Chef's menu (vrij+zat)

Aan het Bosch

Keuken: Frans
8,8 (66 reviews)
94%

Culinair 5-gangen Chef's menu (vrij+zat) € 55,-

Reserveer een tafel
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Deal
Culinair 5-gangen Chef's menu (vrij+zat)
€ 55,-

Ontdek verrassende en pure smaken bij restaurant Aan het Bosch in Castricum. De overheerlijke creaties die op jouw bord geserveerd worden zijn (h)eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie klaargemaakt. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse seizoensproducten van biologische afkomst wat dan ook goed terug te proeven is in de sublieme gerechten. Een vast menu waarbij Chefkok Natasja Wensink rekening houdt met wensen en allergieën.

In dit prachtige pand hangt een fijne sfeer waardoor iedereen zich gelijk thuis voelt. Dankzij het gastvrije en vriendelijke ontvangst van het personeel voel je je gelijk welkom en kan het ontspannen beginnen.

Met wie laat jij je in de watten leggen tijdens het gastronomische 5-gangen diner voor slechts € 55,00?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Culinair 5-gangen Chef's menu (zo t/m do)
€ 38,50

Ontdek verrassende en pure smaken bij restaurant Aan het Bosch in Castricum. De overheerlijke creaties die op jouw bord geserveerd worden zijn (h)eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie klaargemaakt. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse seizoensproducten van biologische afkomst wat dan ook goed terug te proeven is in de sublieme gerechten. Een vast menu waarbij Chefkok Natasja Wensink rekening houdt met wensen en allergieën.

In dit prachtige pand hangt een fijne sfeer waardoor iedereen zich gelijk thuis voelt. Dankzij het gastvrije en vriendelijke ontvangst van het personeel voel je je gelijk welkom en kan het ontspannen beginnen.

Met wie laat jij je in de watten leggen tijdens het gastronomische 5-gangen diner voor slechts € 38,50?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
4-gangen Culinair Chef's menu (vrij+zat)
€ 49,-

Ontdek verrassende en pure smaken bij restaurant Aan het Bosch in Castricum. De overheerlijke creaties die op jouw bord geserveerd worden zijn (h)eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie klaargemaakt. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse seizoensproducten van biologische afkomst wat dan ook goed terug te proeven is in de sublieme gerechten. Een vast menu waarbij Chefkok Natasja Wensink rekening houdt met wensen en allergieën.

In dit prachtige pand hangt een fijne sfeer waardoor iedereen zich gelijk thuis voelt. Dankzij het gastvrije en vriendelijke ontvangst van het personeel voel je je gelijk welkom en kan het ontspannen beginnen.

Met wie laat jij je in de watten leggen tijdens het gastronomische 5-gangen diner voor slechts € 46,-?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Minivakantie tijdens het 5-gangen diner inclusief overnachting in Deluxe kamer en ontbijt (maandag t/m donderdag)
€ 113,50

Hotel huize Koningsbosch in Castricum is dé ideale locatie voor pure ontspanning in de natuur of om te genieten van het strand. In het hotel heerst een sfeervolle ambiance, waarbij excellente service voorop staat.

Om jouw avond compleet te maken, verzorgt Chef-kok Natasja Wensink en haar team de meest verrassende culinaire creaties. Eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie bereid.

Ontdek, geniet en kom tot rust tijdens het fantastische 5-gangen diner inclusief overnachting in een Deluxe kamer en ontbijt, nu voor slechts €113,50 p.p. Te reserveren per 2 personen.

+ 5-gangen diner inclusief overnachting in een Deluxe kamer en ontbijt
+ Naast de bevestiging van DiningCity via de mail, ontvang je ook een bevestiging van het hotel. De reservering is pas definitief nadat je deze hebt ontvangen. Dit gebeurt meestal binnen 12 uur.
+ Prijs is exclusief toeristenbelasting belasting € 1,80 p.p.p.n.
+ Er kan niet geboekt worden op Nationale feestdagen en tussen 1 juli en 15 september.
+ Annuleren is mogelijk tot 24 uur vóór de dag van aankomst.
+ Hotel enkel voor volwassenen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 juni 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Minivakantie tijdens het 5-gangen diner inclusief overnachting in Deluxe kamer en ontbijt (vrijdag en zaterdag)
€ 137,50

Hotel huize Koningsbosch in Castricum is dé ideale locatie voor pure ontspanning in de natuur of om te genieten van het strand. In het hotel heerst een sfeervolle ambiance, waarbij excellente service voorop staat.

Om jouw avond compleet te maken, verzorgt Chef-kok Natasja Wensink en haar team de meest verrassende culinaire creaties. Eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie bereid.

Ontdek, geniet en kom tot rust tijdens het fantastische 5-gangen diner inclusief overnachting in een Deluxe kamer en ontbijt, nu voor slechts €137,50 p.p. Te reserveren per 2 personen.


+ 5-gangen diner inclusief overnachting in een Deluxe kamer en ontbijt
+ Naast de bevestiging van DiningCity via de mail, ontvang je ook een bevestiging van het hotel. De reservering is pas definitief nadat je deze hebt ontvangen. Dit gebeurt meestal binnen 12 uur.
+ Prijs is exclusief toeristenbelasting belasting € 1,80 p.p.p.n.
+ Er kan niet geboekt worden op Nationale feestdagen en tussen 1 juli en 15 september.
+ Annuleren is mogelijk tot 24 uur vóór de dag van aankomst.
+ Hotel enkel voor volwassenen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 juni 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastische luxe 2-gangen lunch incl. bubbeltje en friandises
€ 26,95

Restaurant Aan het Bosch tovert een lunch om tot een heerlijk dagje uit. Bij binnenkomst wordt u ontvangen in de lounge bij de houthaard met een bubbeltje, waarna de lunch zal beginnen. De lunch wordt afgesloten met koffie óf thee en huisgemaakte friandises. Bij restaurant Aan het Bosch is een wandelkaart van de omgeving beschikbaar om na het lunchen een prachtige wandeling te maken in het natuurreservaat of naar het strand.

Bij het restaurant kun je gratis parkeren, en zijn fietsen/ E-bikes te huur tegen een meerprijs.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
4-gangen Culinair Chef's menu (zo t/m do)
€ 48,50 € 34,-

Ontdek verrassende en pure smaken bij restaurant Aan het Bosch in Castricum. De overheerlijke creaties die op jouw bord geserveerd worden zijn (h)eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie klaargemaakt. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse seizoensproducten van biologische afkomst wat dan ook goed terug te proeven is in de sublieme gerechten. Een vast menu waarbij Chefkok Natasja Wensink rekening houdt met wensen en allergieën.

In dit prachtige pand hangt een fijne sfeer waardoor iedereen zich gelijk thuis voelt. Dankzij het gastvrije en vriendelijke ontvangst van het personeel voel je je gelijk welkom en kan het ontspannen beginnen.

Met wie laat jij je in de watten leggen tijdens het gastronomische 4-gangen diner voor slechts € 32,20?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 66 mensen zeggen over Aan het Bosch

8.8 Gebaseerd op 66 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Prima eerste kennismaking !"
8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Prima eerste kennismaking met dit voor ons op 10 fietsminuutjes van huis gelegen restaurant. Sfeervolle inrichting welke je een warm gevoel geeft zelfs als het buiten waait en regent. Altijd fijn als een restaurant op voorhand zelf begint over een doorgegeven notenallergie. Reserveringen worden dus goed gelezen, is ...

Lees hele review

Prima eerste kennismaking met dit voor ons op 10 fietsminuutjes van huis gelegen restaurant. Sfeervolle inrichting welke je een warm gevoel geeft zelfs als het buiten waait en regent. Altijd fijn als een restaurant op voorhand zelf begint over een doorgegeven notenallergie. Reserveringen worden dus goed gelezen, is weleens anders. Gekozen voor het 4-gangen verrassingsmenu met bijpassend wijnarrangement. Keuken gaat flexibel om met de voorkeuren voor wat betreft vis. Dit uitte zich in het feit dat wij aparte voorgerechtjes kregen, afwijkend van het menu. Hulde ! Heerlijk gegeten (en gedronken) met voldoende tijd tussen de gangen. Vriendelijke bediening (slechts 2 man sterk), die er, ondanks dat het restaurant vrijwel vol zat, toch in slaagden om elke tafel genoeg aandacht te geven naar onze mening. Leken ook met passie bezig met hun vak, zie je ook niet altijd meer zeggen wij voorzichtig. Mochten wij een minpuntje moeten noemen dan is dat, wat wij vaker merken in restaurants, dat na de koffie de klant een beetje wordt vergeten en dat het vervolgens wat lang duurt voor je "mag" afrekenen. Maar...al met al met een voldaan gevoel weer op de fiets naar huis !

Johan en Sandra op 27 september 2020
Geverifiëerd

"Restaurant Koningsbosch "
7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

prima eten en mooi opgediend, personeel had soms een zetje nodig maar is erg aardig.

Cees Bakkum op 23 september 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Heerlijk eten en bijzonder vriendelijke bediening.

Meindert Deen op 22 september 2020
Geverifiëerd

7.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 6

prima diner, aardige klantgerichte bediening

Charles van Leeuwen op 13 september 2020
Geverifiëerd

"mooie locatie"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Een mooie locatie en voldoende ruimte tussen de tafels i.v.m covid-19. Het eten had soms wat verrassende combinaties die wat ons betreft niet altijd even geslaagd waren. De bediening was erg vriendelijk, maar liet wel wat steekjes vallen. Zo kwam de wijn bij het hoofgerecht pas nadat het eten bijna op was en we er nog een keer om gevraagd hadden.

Jeroen Borsboom op 09 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Castricum e.o.

Toon telefoonnummer

Over Aan het Bosch

Keuken: Frans

Restaurant Aan het Bosch in Castricum; het perfecte plekje om na een heerlijke bos- of strandwandeling te ontspannen en genieten van fantastische gerechten. Dit warme en sfeervolle restaurant is voor iedereen een plek om bij te komen en even goed tot rust te komen.

Het kundige en vriendelijke team maakt de ervaring compleet. Chef-kok Natasja Wensink en haar team bereiden bijzondere smaaksensaties en gebruiken hiervoor verse biologische producten uit de regio. Het team van de bediening legt je volledig in de watten zodat je alleen maar hoeft te genieten.

Proef de liefde voor koken die is vertaald naar uitgebalanceerde smaaksensaties. Verrassend en vooruitstrevend. Dit proef je terug in elk gerecht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Castricum e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden