Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Brasserie Bakboord

8,8 (370 reviews)

Wat 370 mensen zeggen over Brasserie Bakboord

8.8
(370 reviews)
Eten
8.9
Service
8.8
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Lekker laten verwennen"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gastvrij ontvangen en uitstekend gegeten.

Marc Lucassen op 29 november 2019
Geverifiëerd

"Heerlijke 5 gangen tasting menu"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Oh wat hebben wij hier heerlijk met vrienden gegeten! Enkele opmerkingen die wij aan tafel hadden waren: Wow, geweldig, wat een smaken, heerlijk, en zo ging het maar door en door en door. Elke gang die wij genoten was geweldig en werd super goed ingespeeld op onze wensen. De Wine pairing erbij was ook weer heerlijk,...

Lees hele review

Oh wat hebben wij hier heerlijk met vrienden gegeten! Enkele opmerkingen die wij aan tafel hadden waren: Wow, geweldig, wat een smaken, heerlijk, en zo ging het maar door en door en door. Elke gang die wij genoten was geweldig en werd super goed ingespeeld op onze wensen. De Wine pairing erbij was ook weer heerlijk, smaken die geweldig bij de gerechten passen. het dessert, een appel, ja echt een appel maar oh wat was het heerlijk van binnen. Je kan aan elke gang zien dat er heel veel werk en vakmanschap inzit! Wij komen snel weer langs, aangezien er weer een nieuwe kaart in is gegaan!

Veyis Kayadibi op 04 november 2019

"Lekker gegeten bij Bakboord"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Opnieuw lekker gegeten bij Bakboord, leuke gerechten, echt genieten.
Sommige gerechten waren qua grootte een beetje minimaal, zou wat royaler mogen.

Michele Veldhuisen op 30 oktober 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijke en bijzondere gerechten in het verrassingsmenu. Daarvoor ga je uit eten.

Piet Glazer op 29 oktober 2019
Geverifiëerd

"Jammer.."
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

We eten al jaren bij Bakboord. De laatste tijd is BB zich gaan presenteren als een meer upscale restaurant. Dit niet geheel tot onze tevredenheid. De ingrediënten waren goedkoop, tofu, radijs, als extra gang en dan een plakje tofu ter grootte van een 2 euro stuk. Wijnarrangement zéér zuinig geschonken met als klappe...

Lees hele review

We eten al jaren bij Bakboord. De laatste tijd is BB zich gaan presenteren als een meer upscale restaurant. Dit niet geheel tot onze tevredenheid. De ingrediënten waren goedkoop, tofu, radijs, als extra gang en dan een plakje tofu ter grootte van een 2 euro stuk. Wijnarrangement zéér zuinig geschonken met als klapper een rekening van 20 !! euro voor twee kleine glaasjes extra besteld bij de kaasplank. Al met al een rekening van 170 euro en het gevoel opgelicht te zijn....dit is niet wat wij gewend waren en het pad dat ze zijn ingeslagen waarbij vooral geld binnenharken de trend lijkt bevalt ons niet. Dwingend wordt een oester of een aperitief bij binnenkomst aanbevolen...heel jammer dit..

DM op 08 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Almere e.o.

Veerkade 10 1357 PK Almere

Over Brasserie Bakboord

Brasserie Bakboord is gelegen aan de havenmond van de jachthaven in de Almere Haven en het schitterende Gooimeer. Het restaurant beschikt over drie terrassen aan het water waar je uitgebreid kunt lunchen en dineren.

Dagelijks worden er heerlijke gerechten geserveerd voor zowel diner als lunch. Ook valt er een High Tea te doen in het restaurant.
Het keukenteam is gespecialiseerd om de meest prachtige culinaire gerechten maken met dagelijkse verse en zoveel mogelijk duurzame ingrediënten.

Brasserie Bakboord werd opgenomen in de LEKKER500 beste restaurants van 2019 editie en heeft een vermelding gekregen in de Gault&Millau.

Kom genieten en laat jezelf verrassen door de culinaire gerechten van Brasserie Bakboord.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Almere e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden