Knife fork icon red

Red Chilli

9,1 (644)

Wat zeggen mensen over Red Chilli

9.1
(644 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
8.8
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was jammer om bij aankomst te merken dat vanuit de organisatie van Dining with the stars niet was aangemeld dat wij een reservering hadden.... Dit werd echter op zeer elegante wijze door de gastheer opgelost.

Wij hebben een fantastische avond gehad. Het eten was buitengewoon en wijn- en thee arrangement voortreffelijk bijpassend!!! Een aanrader voor iedereen die Red Chilli nog niet kent. Je moet het zelf ervaren...

B.B. op 22 juni 2019

"Een geweldige culinaire avond in "Azië""
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een geweldenaren in de keuken van Red Chilli in Nieuwe Niedorp. Gisteren een 6-gangen menu gegeten en elke gang was fantastisch, zeker op 1 ster niveau misschien wel op 2! Smaken die je normaal niet proeft vind je hier. Daarnaast is het bedienend persoon zeer correct en vriendelijk. Een aanrader dus. Oh ja slapen kan bv. bij Bed & Breakfast Veldzicht, dan kun je ook het overheerlijke wijnarrangement nemen, die naadloos aansluit bij de gerechten.

Anne Kemeling op 22 juni 2019

"Enorm genoten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wederom genoten van een uitstekend samengesteld 6 gangen diner. Alle smaken en gerechten vormen een heel mooi geheel. Tintelende smaakpapillen, hele bijzondere combinaties met veel zorg samengesteld. De gerechten lagen als prachtig gekleurde schilderijtjes op het bord en zo smaakten ze ook. Het geheel werd weer op een luchtige deskundige manier gepresenteerd en dat alles bij elkaar is de reden dat een ieder die van heerlijk, anders eten houd Red Chilli zeker een keer zou moeten bezoeken. Dikke complimenten aan de mensen in de keuken die dit menu hebben bedacht en bereid en aan de mensen die het hebben gepresenteerd aan ons.

Jacqueline Wams op 18 juni 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

alles helemaal geweldig! een echte aanrader

HU op 19 mei 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was weer een topavond!

RB op 06 mei 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nieuwe Niedorp e.o.

Oude Provincialeweg 2 1733 NG Nieuwe Niedorp

Over Red Chilli

In het landelijke en pittoresk gelegen Nieuwe-Niedorp vindt je restaurant Red Chilli. Het restaurant is sfeervol ingericht als een Zuid-Chinese boerderij. Onder supervisie van sterrenchef Han Ji, kookt de Chinese Meesterkok Tso Min Cheng op het hoogste niveau. De maître Arno de Maa met zijn brigade. 


In de keuken wordt gewerkt met verse producten uit de directe omgeving. In de verfijnde gerechten proef je de rijke en krachtige smaken uit de Chinese en Vietnamese keuken. Daarnaast beschikt restaurant Red Chilli over een fantastische wijnkaart en daarnaast wordt bijzondere thee en de beste sake geschonken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Nieuwe Niedorp e.o.
7518002eb3

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden