Knife fork icon red

Wiesen*

9,0 (85 reviews)

Wat 85 mensen zeggen over Wiesen*

9.0
(85 reviews)
Eten
9.4
Service
9.0
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"4-gangen lunch"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

In het kader van de restaurantweek gereserveerd voor een lunch. Op diningcity (via deze site was de reservering gedaan) werd aangegeven dat het een 3-gangen menu betrof terwijl het een 4-gangen menu was. Dit was op zich een prettige verrassing en de kleine meerprijs meer dan waard. De beleving van de vele gangen (je...

Lees hele review

In het kader van de restaurantweek gereserveerd voor een lunch. Op diningcity (via deze site was de reservering gedaan) werd aangegeven dat het een 3-gangen menu betrof terwijl het een 4-gangen menu was. Dit was op zich een prettige verrassing en de kleine meerprijs meer dan waard. De beleving van de vele gangen (je kunt je 4-gangen menu uitbreiden met extra gerechten als je wilt) is een waar feestje in mijn ogen en ook de bediening en presentatie van het geheel is top. Dat je uiteindelijk misschien (veel) meer geld kwijt bent dan je in eerste instantie verwacht maakt in mijn ogen niet uit als je de gehele ervaring van het lunchen bij Wiesen in ogenschouw neemt. In totaal hebben wij ongeveer 3 uur zitten lunchen en allerlei heerlijke gerechten geproefd. Een aanrader.

Erik op 18 maart 2019

"Wiesen dinner - Restaurant week"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk 5 gangen menu met als topper het hoofdgerecht. Prima bijpassende wijnen (de Barbera was fantastisch!).

Robert op 13 maart 2019

"Prachtig begin, teleurstellend eind! "
8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

4 gangen lunch met actie Diningwiththestars. Je gaat in de eerste plaats naar een sterrenrestaurant om te kunnen genieten van kwalitatief goede en smakelijke gerechten. Dat krijg je dan ook zonder twijfel bij Wiesen! Amuses, voor- en hoofdgerecht subliem, mooi gepresenteerd op stijlvol servies. Helaas was het nagere...

Lees hele review

4 gangen lunch met actie Diningwiththestars. Je gaat in de eerste plaats naar een sterrenrestaurant om te kunnen genieten van kwalitatief goede en smakelijke gerechten. Dat krijg je dan ook zonder twijfel bij Wiesen! Amuses, voor- en hoofdgerecht subliem, mooi gepresenteerd op stijlvol servies. Helaas was het nagerecht veel te zwaar en deed afbreuk aan het geheel. We hadden geen wijnarrangement, maar losse glazen huiswijn besteld. Die werden in zeer kleine wijnglazen geschonken, die ook nog eens zeer karig gevuld werden. Later bleek ook nog, dat er per glaasje 7,50 € in rekening gebracht was, waardoor wellicht een wijnarrangement toch een betere keuze geweest zou zijn. Wat opviel was ook het verschil in aandacht voor verschillende klanten. Daar werd duidelijk onderscheid in gemaakt. Jammer, want de gerechten op zich verdienen m.b.t. smaakcombinaties, compositie en creativiteit zeker die Michelin-ster!

Martin op 23 februari 2019

"In alle opzichten zeer geslaagde verrassingslunch tgv verjaardag vriendin!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Een prettige sfeer, attente en gastvrij onthaal. Dito bediening. De gerechten verrassend gevarieerd en overheerlijk! Prijs/Kwaliteit Goed! Een aanrader!

José Carawan op 30 januari 2019

"Onze favoriet in Eindhoven"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

subliem gegeten

Armando op 11 januari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Kleine Berg 10 5611 JV Eindhoven

Over Wiesen*

Er worden hoge culinaire toppen gescheerd in de Kleine Berg nummer 10. In deze gezellige zaak kom je niets tekort dankzij een equipe die flair heeft en een chef die jouw smaakpapillen aan het feest zet. De producten zijn herkenbaar maar prikkelen dankzij fijne, precieze bereidingen.

De inrichting van het restaurant modern, chique maar toch ook fris en gezellig. De koks bereiden voor haar gasten de heerlijkste gerechten. De koks halen hun inspiratie uit klassieke gerechten vanuit de hele wereld en geven daar een eigen draai aan. Wiesen is bekroont met een Michelin Ster!

Bij Wiesen* is het genieten!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden