Knife fork icon red

Wiesen*

€ 62,50

Subliem 5-gangen Sterren diner

Deal
Subliem 5-gangen Sterren diner
€ 62,50

Restaurant Wiesen* is gelegen in het bruisende Eindhoven. Dit klassieke restaurant laat de Wereldse invloeden in de gerechten naar boven komen. Heerlijke verfijnde gerechten die heerlijk op smaak zijn gebracht en ook nog een lust zijn voor het oog. Niet voor niets zijn ze bekroond met een Michelinster.


Laat jezelf een avond uitgebreid verwennen bij Wiesen *. Voor slechts € 62,50 kunt u nu genieten van een verrukkelijke 5-gangendiner.


 

  • Te reserveren t/m 28 februari 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Overheerlijk 4-gangen Sterren lunch
€ 47,50

Restaurant Wiesen* is gelegen in het bruisende Eindhoven. Dit klassieke restaurant laat de Wereldse invloeden in de gerechten naar boven komen. Heerlijke verfijnde gerechten die heerlijk op smaak zijn gebracht en ook nog een lust zijn voor het oog. Niet voor niets zijn ze bekroond met een Michelinster.


Laat jezelf een avond uitgebreid verwennen bij Wiesen*. Voor slechts € 37,50 kunt u nu genieten van een verrukkelijke 3-gangenlunch.

  • Te reserveren t/m 28 februari 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Wiesen*

8.8
(62 reviews)
Eten
9.2
Service
8.8
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Geen incident, maar foute mentaliteit!"
2.0 Cuisine 2 | Service 2 | Atmosphere 2

We zijn al vaker bij Wiesen te gast geweest, zowel privé, als zakelijk. Zagen deze deal voorbij komen en hebben gereserveerd, omdat we altijd zeer tevreden waren.
Echter een paar uur voor vertrek ( we moesten van ver komen), werden we gebeld dat de reservering niet door kon gaan, vanwege te veel boekingen! Ze konden niet eerder in het boekingssysteem kijken!?!? Hoezo niet eerder......er hebben ruim 3 werkdagen tussen gezeten ( Wiesen was open). Maar men had wel een mooi voorstel: tot 20.45 hadden we de tafel ( reservering was vanaf 19.00) en dus beperkte tijd om een 5 gangen diner naar binnen te schuiven. Gaat men in een sterrenrestaurants werken met shifts? Of we konden een andere dag reserveren. Onbeschoft om zo laat af te bellen, we voelen ons geflest! We vinden het verhaal een smoes, blijkbaar wordt er geschoven met reserveringen van “vol” betaalde gasten en gasten met een “actie”. Door zo laat te annuleren, konden we ook geen ander restaurant reserveren naar keus. We eten vaker bij collega-restaurateurs met een ster, soms voor de volle prijs, soms met een deal. Dit hebben we nog nooit mee gemaakt! Maar blijkbaar gebeurd dit vaker, gezien een eerdere revieuw op deze site. Wij komen hier niet meer terug!

Fam. van D. op Vandaag

"Onze favoriet in Eindhoven"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

subliem gegeten

Armando op 11 januari 2019

"Heerlijke 4 gangen lunch + amuses"
9.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 9

Het is een geweldige traktatie die iedereen een keer zou moeten meemaken. Wat een smaken!

De service is attent en zeer vakkundig. Zij onthouden voorkeuren en het bijpassende wijnarrangement wordt prettig uitgelegd: voldoende diepgang maar het verzandt niet in wollige taal.

Christian en Marjolein op 30 november 2018

"Subliem"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Gastvrije ontvangst, vlotte bediening, frequente aanwezigheid van de chefkok in het restaurant en als sluitstuk meer dan geweldige gerechten. Heerlijk hoog op smaak en met veel liefde bereid. De personal finishing touch van de kok die het sausje aan tafel op het bord komt dresseren is de kers op de taart van een geweldig heerlijke en aangename avond.

Van de Wijdeven op 09 november 2018

"Outstanding!"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Great service with very attentive people. Dinner was amazing. Everything was well thought through and the dishes followed one another perfectly in flavour build up. Beautiful autumn flavour combinations. Had a great evening!

Anne op 11 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Kleine Berg 10 5611 JV Eindhoven

Over Wiesen*

Er worden hoge culinaire toppen gescheerd in de Kleine Berg nummer 10. In deze gezellige zaak komt u niets tekort dankzij een equipe die flair heeft en een chef die uw smaakpapillen aan het feest zet. De producten zijn herkenbaar maar prikkelen dankzij fijne, precieze bereidingen. 


De inrichting van het restaurant modern, chique maar toch ook fris en gezellig. De koks zullen bereiden voor haar gasten de heerlijkste gerechten. De koks halen inspiratie uit klassieke gerechten vanuit de hele wereld en geven daar hun eigen draai aan. Wiesen is bekroont met een Michelin Ster!


Bij Wiesen* is het genieten!

Schrijf een review

Eten
Service
Sfeer
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden