Knife fork icon red

Hotel Merlet*

€ 275,-

Coronaproof Culinaire Lunch Cruise

Hotel Merlet*

9,0 (180 reviews)
98%

Coronaproof Culinaire Lunch Cruise € 275,-

Reserveer een tafel

Deal
Coronaproof Culinaire Lunch Cruise
€ 275,-

Vanaf vrijdag 2 april tot 25 april kunt u iedere woensdag tot en met zondag in april genieten van een lunchcruise. De lunchcruise start in Beverwijk en vaart een prachtige route over het Noordzeekanaal naar het Amsterdamse IJ.

U geniet van een waanzinnige lunch, bestaande uit 5 gangen, inclusief amuse, glas Champagne, bijpassende wijnen, water en een afsluitend kopje koffie of thee met friandises.

Aan boord zijn alle hotelkamers omgebouwd tot private diningruimte. De gerechten worden u middels deliveryservice tot de deur van uw hut geserveerd en u haalt deze zelf naar binnen.

Jonathan Zandbergen en zijn team verzorgen vanuit de kombuis van de cruiseboot een gastronomisch lunchmenu terwijl u geniet van een heerlijke cruise naar de Nederlandse hoofdstad. Geniet van prachtige vergezichten over het Noordzeekanaal, het IJ, de Amsterdamse havens en trekpleisters langs het IJ.

De prijs voor de lunchcruise, inclusief gebruik van de hotelkamer bedraagt 275,00 euro per persoon.

Na uw reservering nemen wij contact met u op over de mogelijkheden uw cruise te verlengen met een nacht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 25 april 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 180 mensen zeggen over Hotel Merlet*

9.0
(180 reviews)
Eten
9.3
Service
9.0
Sfeer
8.6
98%
Schrijf een review

"Een belevenis"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ik ben, net als velen, niet gewend om in een "sterren restaurant" te eten. Een dergelijk restaurant schept dus wel verwachtingen. En ik moet zeggen dat Merlet dit volkomen waar heeft gemaakt. Het begint al bij de ontvangst, waarbij je wordt aangesproken met je naam, wat je direct al het gevoel geeft dat je gewaardee...

Lees hele review

Ik ben, net als velen, niet gewend om in een "sterren restaurant" te eten. Een dergelijk restaurant schept dus wel verwachtingen. En ik moet zeggen dat Merlet dit volkomen waar heeft gemaakt. Het begint al bij de ontvangst, waarbij je wordt aangesproken met je naam, wat je direct al het gevoel geeft dat je gewaardeerd wordt. Het restaurant zelf heeft een rustige sfeer, met voldoende ruimte tussen de tafels voor privacy, en toch een gevoel van intimiteit. De gerechten en de presentatie ervan zijn een waar genoegen. Ik besloot de keuze voor de bijpassende wijn aan de sommelier over te laten. Niet alleen resulteerde dit in een uitstekende keuze van heerlijke wijn, maar ook de wijze waarop de wijn werd gepresenteerd, en de keuze werd toegelicht was een belevenis op zich. De passie waarmee deze man over de wijn sprak, de liefde voor zijn vak....onvergetelijk. En dan natuurlijk de heerlijke gerechten. Het hoofdgerecht werd vergezeld van een envelop met daarin de achtergrond van het prijswinnende gerecht, een bijzondere (en terechte) uiting van trots van de chef. Al met al hebben wij een kleine drie uur aan tafel doorgebracht, en wij hebben genoten van elke minuut.

Tony van den Berg op 14 december 2017

"Zeer vakkundig"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Professionele en zeer vakkundige bediening. We hebben genoten van alom fantastische gerechten en zullen zeker nog eens terugkeren naar dit speciale restaurant.

Marion Vos op 14 december 2017

"Heerlijk diner tijdens Dining with the Stars"
8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

Een aantal jaren geleden ook bij Restaurantweek geweest en toen een niet al te geweldige ervaring. Verwachting was nu dus een beetje dubbel, maar is zeker overtroffen. Een prachtig menu met heerlijke gerechten die een mooi geheel vormen. Uitgesproken smaken dus mooi gedurfde gerechten. Een feest om alles te proeven ...

Lees hele review

Een aantal jaren geleden ook bij Restaurantweek geweest en toen een niet al te geweldige ervaring. Verwachting was nu dus een beetje dubbel, maar is zeker overtroffen. Een prachtig menu met heerlijke gerechten die een mooi geheel vormen. Uitgesproken smaken dus mooi gedurfde gerechten. Een feest om alles te proeven en ook te zien. Qua sfeer was het op een dinsdag niet al te druk in het restaurant, in de kleine zaal gezeten en hier oogt het een beetje stijfjes. De bediening maakt het echter goed door een geweldige (en zeker niet te stijve) service.

Anke op 04 december 2017

"Heerlijk avondje uit."
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Met vier personen genoten van het restaurantweek verrassingsmenu. We namen optioneel een extra gang en daar hadden we geen spijt van. Het bijpassende bob wijn arrangement maakte het compleet. Heerlijke gerechtjes en een goede bediening.

Ton op 14 oktober 2017

5.7 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 4

we moesten erg lang wachten op het hoofdgerecht dat was jammer. we bestelden een extra glas wijn, het was leuk geweest als deze niet op de rekening gezet werd, maar helaas! we zijn vaak bij merlet geweest en tot grote tevredenheid. nu minder.

Heike Vollers op 14 oktober 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Schoorl e.o.

Duinweg 15 1870 AC Schoorl

Over Hotel Merlet*

In de prachtige duingebieden van Schoorl vind je het unieke en sfeervolle Hotel Merlet*. Het stijlvolle restaurant vormt het hart van het hotel en is sinds 1998 bekroond met een felbegeerde Michelin ster.

Het omringende natuurgebied wordt op een spectaculaire manier naar binnen gehaald met een prachtige moswand en een indrukwekkend zandsculptuur van 3,5 meter breed. Deze 'zandloper' onthult, naarmate de avond vordert, de hardwerkende keukenbrigade en biedt daarmee een inspirerende kijk in de keuken.

Executive chef Jonathan Zandbergen creëert samen met zijn talentvolle keukenteam de meest smaakvolle gerechten, met respect voor het dier en voor wat de natuur allemaal geeft. De traditionele internationale keuken wordt hier op een innovatieve manier uitgeoefend met de allerbeste producten uit de omgeving.

Proef de passie en toewijding tijdens een onvergetelijke middag/avond uit! Eten bij Merlet is fascinerend en inspirerend, van begin tot eind.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Schoorl e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden