The White Room by Jacob Jan Boerma*

Frans | €€€
9,4 (151 reviews)
98% aanbevolen

The White Room by Jacob Jan Boerma*

Frans
9,4 (151 reviews)
98%

Wat 151 mensen zeggen over The White Room by Jacob Jan Boerma*

9.4 Gebaseerd op 151 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Great place to celebrate "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

First time in the White Room and we were not disappointed. A warm welcome, excellent food and excellent service. Great choice by the chefs of ingredients for their dishes, perfect wine pairing with the dishes.
We will return

Trevor Watts op 27 mei 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Prima sfeer, mooi opgemaakte borden en smaaksensaties. Topavond

ellen op 27 mei 2022
Geverifiëerd

"Van de eerste tot de laatste gang, heerlijk!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben echt genoten van ons diner bij the Whiteroom. Onverwachte ingrediënten die tot heerlijke hapjes werden bereidt. Neem bijvoorbeeld het nagerecht, ijs gemaakt van eekhoorntjesbrood en uitgebakken varkenshuid heerlijk zoet romig en knapperig met erbij wat citrus gel toefjes voor het zuurtje. Weet niet of ik h...

Lees hele review

We hebben echt genoten van ons diner bij the Whiteroom. Onverwachte ingrediënten die tot heerlijke hapjes werden bereidt. Neem bijvoorbeeld het nagerecht, ijs gemaakt van eekhoorntjesbrood en uitgebakken varkenshuid heerlijk zoet romig en knapperig met erbij wat citrus gel toefjes voor het zuurtje. Weet niet of ik het precies goed vertel wat hij ermee gedaan heeft, maar laat wel zien welke ingrediënten de chef gebruikt heeft voor dit nagerecht.

Walter Mansveld op 13 mei 2022
Geverifiëerd

"Mooie restaurant"
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Eten was goed. De borden waren mooi gedecoreerd. Lekker, alleen te veel zure schotels geserveerd. Ik had ook kip of beef verwacht. Helaas. Het is een mooie restaurant. Service en sfeer was goed. We hebben het gezellig. Dank u.

Heidy op 01 november 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was in een woord FANTASTISCH!

Lee op 21 oktober 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over The White Room by Jacob Jan Boerma*

Keuken: Frans

Jacob Jan Boerma staat aan het roer van het team van The White Room. Het team dat zijn visie in Amsterdam uitvoert staat onder leiding van Chef de Cuisine Tristan de Boer en Maître Bram Hommes. Samen met hen wil Boerma een breed publiek raken met een stijl die in zijn hart zit.

3* Michelin Chef Jacob Jan Boerma, bekend van 'De Leest***', staat aan het roer van het team van The White Room. Onder zijn signatuur kookt de ervaren Chef de Cuisine Tristan de Boer. De prachtige ingrediënten en de frisse stijl van de Boer zorgen voor een perfecte combinatie met de zure smaken en specerijen waar Boerma om bekendstaat.
De naam The White Room is afgeleid van de historische naam ‘De Witte Zaal’ die de ruimte kreeg bij de opening in 1885. Het huidige restaurant wordt gezien als het oudste restaurant van Amsterdam waar originele stijlen nog altijd behouden zijn. Dankzij de geraffineerde en moderne styling, worden historie en heden hier naadloos met elkaar verbonden.

The White Room maakt onderdeel uit van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, het eerste NH Collection hotel van NH Hotel Group in Nederland. NH Collection is het upper-upscale merk van NH Hotel Group, waarin gastronomie een zeer prominente rol speelt.

Het restaurant is in 2017 bekroond met 1 Michelinster en heeft 15 Gault&Millau punten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden