Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Bridges

€ 79,- € 55,-

Fantastisch Gault&Millau 5-gangen diner

Bridges

8,8 (368 reviews)

Fantastisch Gault&Millau 5-gangen diner € 79,- € 55,-

Reserveer een tafel

Deal
Fantastisch Gault&Millau 5-gangen diner
€ 79,- € 55,-

In hartje Amsterdam is het fenomenale restaurant Bridges gevestigd. In het luxe 5 sterren Hotel 'Sofitel Legend the Grand' kun je dit prachtige modern ingerichte restaurant vinden. Onder leiding van de chef de Cuisine Raoul Meuwese weet de keukenbrigade je keer op keer te verrassen met voortreffelijke gerechten en sublieme smaakcombinaties. Dankzij de grote vakkennis en gastvrijheid van Marco Westra wordt elk gerecht compleet gemaakt met een perfecte bijpassende wijn.

Let op: het diner is niet reserveerbaar op de vrijdagen en zaterdagen.

Met wie laat jij je culinair in de watten leggen tijdens een fantastische 5-gangen diner met 30% korting voor slechts € 55,00?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 november 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 368 mensen zeggen over Bridges

8.8
(368 reviews)
Eten
8.9
Service
8.9
Sfeer
8.5
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Superlekker gegeten! Heel bijzonder!

Gabrielle Mooren op 19 augustus 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 28 augustus 2020

Beste Gabrielle,

Ik wil u graag hartelijk danken voor uw positieve reactie!

Ik ben erg blij te horen dat u genoten heeft in restaurant Bridges.

Hopelijk mogen we u in de toekomst nog een keer ontvangen!

Met vriendelijke groet,

Team Bridges


"Bridges: internationale allure"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Gisteren weer met partner naar Bridges, ik denk nu voor de derde of vierde keer deze zomer: het eten is net als een kunstwerk of mooie muziek: de tweede en derde keer zie of hoor je weer andere highlights. Was gisteren opnieuw onder de indruk van de hashimi vis, maar ook van de ""kabeljouw", met bijpassende Rijkswij...

Lees hele review

Gisteren weer met partner naar Bridges, ik denk nu voor de derde of vierde keer deze zomer: het eten is net als een kunstwerk of mooie muziek: de tweede en derde keer zie of hoor je weer andere highlights. Was gisteren opnieuw onder de indruk van de hashimi vis, maar ook van de ""kabeljouw", met bijpassende Rijkswijn uit ZuidAfrika (*zie foto): menig restaurant met een Michelinster kan daar niet aan tippen.
Vriendelijke en persoonlijke service, geen minpunt te ontdekken, gewoon fijn dat Amsterdam zo een prachtig restaurant heeft!

Willem Lems op 17 augustus 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 28 augustus 2020

Beste Willem,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het delen van uw ervaring in restaurant Bridges.

Het doet mij een deugd om te horen dat u heeft genoten van de gerechten en service, daarom is het met trots dat ik uw mooie woorden heb gedeelt met het team.

Wij hopen u in de toekomst nog een keer te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groet,

Team Bridges


"Perfect "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Perfect, perfect, perfect.

Carolina Frederika Olgers op 17 augustus 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 17 augustus 2020

Beste Carolina,

Bedankt voor het delen van uw compliment.
We kijken er naaruit u nog een keer te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Team Bridges


"Heerlijk genoten!"
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

We hebben gegeten in de tuin in de binnenplaats van het hotel dit was een erg mooie setting.
We hebben genoten van het vijf gangen menu van de chef met wijn arrangement.
Erg goed gegeten in een chique ambiance met uitstekende service.

Small b49febfe5c
Twan Lavrijssen op 12 augustus 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 17 augustus 2020

Beste Twan,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen!
Ik heb uw mooie woorden gedeelt met de rest van het team.
Hopelijk mogen we u binnenkort weer verwelkomen!

Hartelijke groet,

Team Bridges


"Eten bij Bridges in de tuin, top van de top!"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Gister had ik jaarlijks dagje uit met onze zoon, en mijn vrouw met dochter, toevallig hadden we allebei voor de lunch in Bridges afgesproken! (dus 2 tafels van 2). Alle vier waren we al bekend met Bridges, maar ditmaal konden we lunchen in de tuin: wat een rust, prachtige planten, een beeldhouwwerk van een zwemmende...

Lees hele review

Gister had ik jaarlijks dagje uit met onze zoon, en mijn vrouw met dochter, toevallig hadden we allebei voor de lunch in Bridges afgesproken! (dus 2 tafels van 2). Alle vier waren we al bekend met Bridges, maar ditmaal konden we lunchen in de tuin: wat een rust, prachtige planten, een beeldhouwwerk van een zwemmende vrouw, een unieke ambiance.
We hadden een zeer goede start, met Collet Champagne uit Epernay, by far de beste champagne die we dit jaar gedronken hebben. Daarna een 3-tal "mondwatertjes of amuses", waaronder superverse forel. Voorgerecht was vis, hashimi, een ware delicatesse (zie foto), hoofdgerecht was op ons verzoek ook vis, en daarna een zoet dessert (zie foto 2), om van te watertanden.
Eea afgesloten met een frisse wijn, en vanwege de goede smaak nog maar een glas.
Jaja, Bridges is een restaurant waarbij een Michelinster goed bij zou passen, en het gebouw (Grant Hotel, voorheen gemeentehuis Amsterdam) en de sfeer zijn "Holland op zijn best"", oftewel hebben echt internationale allure.

Small aaa9c325cf
wim op 08 augustus 2020
Geverifiëerd
Team Bridges heeft gereageerd op 08 augustus 2020

Beste Wim,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden op Diner City. Het is plezierig om te lezen dat u genoten heeft in restaurant Bridges. Wij hopen dat we u wederom in Bridges mogen ontvangen!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Oudezijds Voorburgwal 197 1012 EX Amsterdam

Over Bridges

Restaurant Bridges is gelegen op een prachtige locatie in het hart van Amsterdam, en beschikt over een sprookjesachtige binnenplaats. Het is een plek waar je kunt genieten van uitstekende service en uiteraard de kookkunsten van Executive Chef Raoul Meuwese. De specialiteiten van restaurant Bridges zijn de visgerechten; van zeebaars tot zoutkorst. Als je echter minder van visgerechten houdt, kun je ook altijd kiezen uit één van de vegetarische of vlees gerechten.

Restaurant bridges beschikt ook over een bijzondere chef’s table of een private dining room voor een privé diner met uw gezelschap.

Bridges heeft in korte tijd een stevige plek veroverd tussen de beste restaurants van Nederland. Zo is Bridges te vinden op plek 30 van de landelijke 'Lekker top-100' en hebben ze van het toonaangevende Gault&Millau maarliefst 15,5 toebedeeld gekregen. Het is een vertrouwd ontmoetingspunt voor vele Amsterdammers, internationale (hotel)gasten, zakenlieden en beroemdheden.

Bridges is dus de ultieme culinaire beleving voor alle zintuigen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden