't Raedthuys*
't Raedthuys*
Wat 912 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij hebben voor een verrassingsmenu gekozen en wat was het mooi geserveerd, lekker, en een bijzondere combinatie van smaken!
Echt vriendelijke mensen en goede service.
Een prima avond gehad.
Een goed verzorgde lunch in een mooi decor. Fijne gerechten waarbij de ingrediënten goed een geheel vormen. Mijn partner vol lof, voor mij mocht het iets hoger op smaak zijn. Komen zeker nog eens terug.
Heerlijk en prettig.
Prima kwaliteit. Veel aandacht van het personeel. Portionering mag iets ruimer en smaakkeuzes waren erg veilig. De bereiding van eend was een positieve uitschieter.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!