't Raedthuys*

Frans
8,9 (912 reviews)
95%
Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Wat 912 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 912 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een heerlijke belevenis.

Monique op 16 september 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Samen erg genoten van het Diner en de bediening was TOP !!

Dick Oskam op 13 september 2021
Geverifiëerd

6.3 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 6

We hadden bij de reservering gevraagd of ons hondje mee mocht, maar kregen bij aankomst niet het gevoel echt welkom te zijn (later bleek waarom). Ook het wat snauwerig melden dat handen gedesinfecteerd moesten worden was niet erg gastvrij. Het werd beter, maar toen we bij het weggaan zeiden dat we nog wel eens terug...

Lees hele review

We hadden bij de reservering gevraagd of ons hondje mee mocht, maar kregen bij aankomst niet het gevoel echt welkom te zijn (later bleek waarom). Ook het wat snauwerig melden dat handen gedesinfecteerd moesten worden was niet erg gastvrij. Het werd beter, maar toen we bij het weggaan zeiden dat we nog wel eens terug wilden komen voor het chefs menu werd zéér duidelijk dat het dan wel zonder hond moest zijn. Geen probleem, maar door de manier waarop komen we niet terug.
Dan het eten... van de twee amuses (hier fingerfood genoemd) was de een niet gevuld en vrij smakeloos en de ander bremzout. De gazpacho was lekker, het zoutvaatje op tafel leeg. De overige gerechten waren lekker, maar ook niet echt bijzonder. Ik had er meer van verwacht, maar het restaurant is lekker in de buurt en we hadden best nog eens terug willen komen voor een uitgebreid degustatie menu.

Simone B. Michielen op 10 september 2021
Geverifiëerd

7.3 Keuken 2 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten zag er wel chique uit, maar de smaken vielen erg tegen. Ik had een smaakexplosie verwacht maar helaas. Je moet hierheen gaan als je aandacht en mooi eten wil. Lekker eten kun je beter ergens anders.

Arno op 10 september 2021
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

heerlijk gegeten in een gezellige ambiance

Monique op 09 september 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden