Wat 1004 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Na een zeer hartelijke ontvangst op het terras werden we verrast door een serie heerlijke amuses. Daarna een voorteffelijk voorgerecht met coquilles. Mijn hoofdgerecht van hertenbout was helaas wat zenig, maar dit werd direct vevangen door een perfect gebakken nieuw stuk vlees. Na wederom een heerlijke dessert amuse...
Lees hele reviewNa een zeer hartelijke ontvangst op het terras werden we verrast door een serie heerlijke amuses. Daarna een voorteffelijk voorgerecht met coquilles. Mijn hoofdgerecht van hertenbout was helaas wat zenig, maar dit werd direct vevangen door een perfect gebakken nieuw stuk vlees. Na wederom een heerlijke dessert amuse kregen we een dessert van bramen. Het ijs was helaas iets te koud en dus wat hard. Ook de koffie werd begeleid door een amuse. de begeleidende wijnen waren heerlijk, vooral de Gewurztraminer uit Chili bij het voorgerecht was een vondst.
Het was in een woord GEWELDIG !!!!
Wat een heerlijk, gezellig, sfeervol restaurant om te eten en het diner was perfect.
Wij komen zeker terug.
Wij hebben bij het Raedthuys gegeten tijdens de Restaurantweek. Het was geweldig! Eten is heerlijk, we werden in de watten gelegd. Zeker voor herhaling vatbaar.
Opnieuw genoten van een voortreffelijk
3-gangen verwen-diner, de verrassende amuses vooraf en "tussendoortjes" die de avond onvergetelijk maakten. Super !
We hebben ontzetten lekker gegeten. We vinden het ook erg fijn dat er bij het Raedthuys amuses geserveerd worden, die niet op het menu staan. Alles is heelijk!. Kortom, tot volgend jaar!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!