't Raedthuys*

Frans
8,9 (912 reviews)
95%
Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Wat 912 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 912 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

zeer lekker, goede bediening, veel extra amuses, Toppertje!!!!

boukje janssen op 27 augustus 2010

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

't Raedhuys is een echte aanrader. Veel zorg is besteed aan het eten, de samenstelling van het menu, de opmaak, de smaak en het bijpassende wijnarrangement. De bediening is vriendelijk en heeft aandacht voor de speciale wensen van de gasten. Klein minpuntje was de aandacht voor de tijdige vulling van de glazen. Moge...

Lees hele review

't Raedhuys is een echte aanrader. Veel zorg is besteed aan het eten, de samenstelling van het menu, de opmaak, de smaak en het bijpassende wijnarrangement. De bediening is vriendelijk en heeft aandacht voor de speciale wensen van de gasten. Klein minpuntje was de aandacht voor de tijdige vulling van de glazen. Mogelijk door het weer en de drukte van de restaurantweek was de binnentemperatuur wat aan de hoge kant. De accoustiek kan mogelijk ook nog iets verbeteren.

Al met al een hele plezierige kennismaking met de kwaliteiten van "t Readthuys en een reden om op een rusiger tijdstip nog eens terug te komen.

Willem van Gent op 27 augustus 2010

7.7 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 7

We hebben lekker gegeten bij 't Readthuys.Vooral de amuses vooraf waren heerlijk. De risotto had alleen iets te weinig smaak en het nagerecht vonden wij net iets te simpel. De witte huiswijn was heerlijk. Al met al dus prima gegeten.

Linda Hauwert op 27 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Woensdagavond voor het eerst bij 't Raedthuys gegeten en we hebben er van genoten. Lekkere gerechten, zeer gastvrije bediening. Bedankt!

P. Hulstein op 27 augustus 2010

8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

zeer goed en verzorgd gegeten
lekkere amuses en spoom tusendoor als extra's.

gezellig en meer dan verwacht!

a.h. gort-pleiter op 26 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden