Wat 1007 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De bediening was heel vriendelijk en attent. De entourage en aankleding wat sober en de stoelen heel eenvoudig. De sfeer was gezellig. De amuse een voudig, maar de eendenborst heerlijk mals. We misten wat groenten. Het dessert was heerlijk. Kortom in zijn geheel goed.
Bijzonder lekker gegeten, met een geweldig goed afgestemd wijnarrangement.
Service was, gekoppeld aan het bijzonder vriendelijk serveren, absolute topklasse.
Wij hebben het Raedthuys weer herontdekt.
Al met al een zeer geslaagde avond.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!