Caert

€€€

Gastronomisch 4-gangen Chef's menu incl. bijpassende wijnen € 94,- € 84,-

Caert

€€€

Gastronomisch 4-gangen Chef's menu incl. bijpassende wijnen € 94,- € 84,-

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
Gastronomisch 4-gangen Chef's menu incl. bijpassende wijnen
€ 94,- € 84,-

Verscholen in het hart van het historische centrum van Harderwijk, tref je Restaurant Caert aan. Een bedreven team van jonge ondernemers streeft ernaar om jou en je gezelschap een verrukkelijke culinaire ervaring te bezorgen, doordrenkt met passie en toewijding. De ontspannen, doch weelderige ambiance van het restaurant is de ideale omgeving om je te laten verwennen door de seizoensgebonden creaties die de chefs met enthousiasme voor je bereiden. Trakteer jezelf nu op een onvergetelijke ervaring met een Gastronomisch 4-gangen Chef's menu incl. bijpassende wijnen!

Voor slechts € 84,- kun je al aanschuiven en de passie en creaties van Caert proeven!

Wanneer mag Caert jou en je gezelschap verwelkomen in het prachtige Harderwijk?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2024
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Plattegrond Alle restaurantdeals in Harderwijk (Gelderland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Caert

Gelegen midden in de binnenstad van Harderwijk, vind je Restaurant Caert. Een team van jonge ondernemers vol passie en liefde streeft ernaar om zijn gasten culinair te verwennen. De ongedwongen, maar toch luxueuze sfeer in het restaurant is perfect om je te laten verwennen door een van de seizoensgerechten die de chef's met plezier voor je bereiden. Bij Restaurant Caert kun je je door de chef's laten verrassen met de 4, 5, 6 of 7-gangen Chef's diners. Om jouw avond uit compleet te maken is er altijd de optie van een bijpassend wijnarrangement.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Harderwijk (Gelderland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden