Wat 1007 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
geweldig avond waar gastheerschap hoop in het vaandel staat
Zaterdag 28 augustus hebben wij heerlijk gegeten bij restaurant 't Raedthuys in Duiven. Alles klopte, de bediening was top, goede en vriendelijke ontvangst,goede uitleg over de gerechten en bij passende wijnen, die erg goed bij de gerechten pasten. De gerechten waren ook erg lekker en met zorg bereidt, er staan echt...
Lees hele reviewZaterdag 28 augustus hebben wij heerlijk gegeten bij restaurant 't Raedthuys in Duiven. Alles klopte, de bediening was top, goede en vriendelijke ontvangst,goede uitleg over de gerechten en bij passende wijnen, die erg goed bij de gerechten pasten. De gerechten waren ook erg lekker en met zorg bereidt, er staan echt mensen in de keuken die met liefde staan te koken volgens mij.Kortom wij hebben genoten,
Heerlijk gegeten in dit voor ons nieuwe restaurant. Menu uitstekend op elkaar afgestemd, heerlijke wijnen, goed tempo van uitserveren. Mooie ambiance. We komen zeker terug.
Wij hebben heerlijk gegeten! Ook de amuses tussendoor waren geweldig.
De bediening was zeer prettig en vriendelijk.
Dit restaurant is een echte aanrader.
We hebben genoten van ons avondje uit heerlijk gegeten, gezellige sfeer en een bijzonder attente bediening.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!