Wat 1007 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
+ verrassende samenstelling van het drie-gangen-menu (smaakvol)
+ naast drie-gangen-menu nog extra hapjes van het huis
+ zeer vriendelijke bediening
- m.i. iets teveel zout in het eten
- mis eigen identiteit van het restaurant: andere restaurants gebruiken dezelfde kleursamenstelling (modekleur: grijstinten)
- ...
+ verrassende samenstelling van het drie-gangen-menu (smaakvol)
+ naast drie-gangen-menu nog extra hapjes van het huis
+ zeer vriendelijke bediening
- m.i. iets teveel zout in het eten
- mis eigen identiteit van het restaurant: andere restaurants gebruiken dezelfde kleursamenstelling (modekleur: grijstinten)
- tafel bij de trap gaf weinig gevoel van privacy
- tijd tussen het voorgerecht en hoofdgerecht was te lang
TOP!!! restaurant waar je je echt te gast voelt met heerlijk eten. Al onze verwachtingen waren overtroffen.
vriendelijke ontvangst, prima uitleg over gerechten, sublieme wijnen, prettige ambiance, wij komen zeker terug!
in 1 woord: perfect !!!
Heerlijk gegeten, fijne Bediening weet hoe het hoort en de sfeer was prettig.
Mijn man was s,nachts beroert geweest en heeft er alles eruitgespuugt en het Raedthuys heeft dit prima gecommenseert voor ons Wat dat betredf een dikke 10
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!