Knife fork icon red

Houdt van Eten

8,7 (158 reviews)

Wat 158 mensen zeggen over Houdt van Eten

8.7
(158 reviews)
Eten
8.9
Service
8.9
Sfeer
8.3
Schrijf een review

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten! Compleet met amuse, proeverijen en heerlijke gepaste wijn. Genoten van de leuke enthousiaste bediening, fijne sfeer,maar bovenal het eten. Een aanrader!

Anoniem op 28 augustus 2013

8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Tijdens de restaurantweek hier voor het eerst gegeten. Je voelt je hier vanaf binnenkomst al thuis.Konden niet a la carte eten ,maar kregen het beste wat je je klanten kon voor zetten. Echt verrukkelijk !!
Pure smaken in voor-, hoofd- en nagerecht. Prettige bediening.Ruime opzet. Zeker een aanrader.

Anoniem op 27 augustus 2013

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Erg lekker gegeten, vriendelijke bediening.

Anoniem op 27 augustus 2013

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Prima sfeer en vriendelijke bediening met mooie gerechten. We houden dit leuke restaurant zeker op de lijst en zullen hier vaker heen gaan. Je ervaart duidelijk dat ze goed hun best voor je willen doen.
3tal kleine puntjes : Ondanks de vriendelijke vraag of wij dingen wel/niet lusten kwam er toch fruit bij het dess...

Lees hele review

Prima sfeer en vriendelijke bediening met mooie gerechten. We houden dit leuke restaurant zeker op de lijst en zullen hier vaker heen gaan. Je ervaart duidelijk dat ze goed hun best voor je willen doen.
3tal kleine puntjes : Ondanks de vriendelijke vraag of wij dingen wel/niet lusten kwam er toch fruit bij het dessert, en vis bij het voorgerecht terwijl dit bij het online reserveren was aangegeven. De ober kwam bij het voorgerecht met 1 (erg lekker) broodje aan met de melding dat hij straks weer kwam met ovenverse broodjes. Niet meer terug gezien, en erom vragen als je voorgerecht al op is is overbodig.
In het algemeen, het tempo mag wat constanter. 2,5 uur is wat aan de lange kant (zo was de pauze tussen voor en hoofd wat lang) maar dat kan ook de drukte van de avond geweest zijn

Anoniem op 26 augustus 2013

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Cadeau gedaan aan onze kinderen, zij hebben voortreffelijk gegeten, alleen bij afrekenen ging het mis vooruitbetaald en dat was niet goed doorgegeven, werd echter snel hersteld, sfeer was uitstekend.Dus zeker voor herhaling vatbaar!

Anoniem op 26 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Groningen e.o.

Herestraat 96 9711 LM Groningen

Over Houdt van Eten

Restaurant Houdt van Eten is al zeven jaar een begrip in Groningen. In de keuken wordt er veel gebruik gemaakt van verse producten. Het keukenteam is enorm ervaren en heeft een grote passie voor koken. De menukaart bevat gerechten die zijn geïnspireerd oor de Franse keuken met een Mediterrane en Oosterse touch. De gastvrije bediening zorgt ervoor dat je helemaal in de watten wordt gelegd. Kom een avond culinair genieten bij restaurant Houdt van Eten!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Groningen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden