Knife fork icon red

Houdt van Eten

8,7 (156 reviews)

What 156 people say about Houdt van Eten

8.7
(156 reviews)
Food
8.9
Service
9.0
Atmosphere
8.3
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten, mooie, lekkere gerechten met uitstekend bijpassend wijnarrangement. Goede bediening en goede kwaliteit/prijsverhouding. Volgende keer in Groningen weten we waar we gaan eten.

Ron Brands at Yesterday
Verified

"Lekker eten!"
7.7 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 8

Lekker eten!

Jasper at 26 September 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Van de ontvangst tot vertrek hebben we een fantastische avond gehad. De gerechten waren stuk voor stuk zeer smaakvol, uniek en werden prachtig opgemaakt geserveerd. Dit begeleid door goede bijpassende wijnen waar het kundige en attente personeel veel over weet te vertellen, maakte het tot een heerlijke avond. Houdt ...

Read full review

Van de ontvangst tot vertrek hebben we een fantastische avond gehad. De gerechten waren stuk voor stuk zeer smaakvol, uniek en werden prachtig opgemaakt geserveerd. Dit begeleid door goede bijpassende wijnen waar het kundige en attente personeel veel over weet te vertellen, maakte het tot een heerlijke avond. Houdt van Eten behoort tot de betere restaurants van Groningen, we komen hier graag en kijken al uit naar ons volgende bezoek.
Absoluut een aanrader!

Cees en Mirjam at 19 September 2020
Verified

6.7 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 6

Eten was goed , service wat stijfjes en de sfeer erg zakelijk

Small 9c87bc775b Small 777f71e722 Small 05fc1738ce Small 8a39ce37a6 Small 07ebe02150
Jeroen van der Horn at 18 September 2020
Verified

"05-09-2020 Dinner bij Houdt van Eten via DinningCity"
6.7 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 6

Als zo vaak krijg je een e-mail van een restaurant of een andere organisatie om te boeken bij een restaurant, na-ja aangezien we iets te vieren hadden toch de aanbieding maar eens bekeken en besloten bij Houdt van Eten een diner te genieten.
Via de site en bevestiging via e-mail was het in een paar minuutjes bekeke...

Read full review

Als zo vaak krijg je een e-mail van een restaurant of een andere organisatie om te boeken bij een restaurant, na-ja aangezien we iets te vieren hadden toch de aanbieding maar eens bekeken en besloten bij Houdt van Eten een diner te genieten.
Via de site en bevestiging via e-mail was het in een paar minuutjes bekeken, we hadden besloten om 17:30 uur de tafel te bestellen.
Op de dag van de reservering tegen een uur of 14:00 een onbekend nummer had gebeld en tegen 16:00 ontdekt, we zijn natuurlijk attent en bellen even terug, bleek een dame aan de andere kant van de lijn op te nemen. Meneer u zit in de eerste ronde en heeft 2 uur de tijd, mmm dat was niet de insteek van onze boeking, we wilden rustig ons diner genieten en niet met de klok in ons achterhoofd van opschieten eerste min punt was geschied, de dame verzekerde ons dat het geen probleem zou zijn.
Een beetje geïrriteerd toch maar besloten de restaurant te gaan bezoeken, ze hadden ook wel een paar dagen eerder deze minder leuke melding kunnen geven, maar ja dan was de kans zeer groot geweest iets anders te boeken.
Effin, bij het restaurant aangekomen werden we vriendelijk ontvangen en na onze handen te hebben gedesinficeerd werden we naar onze tafel begeleid.
Tot zover alles naar tevredenheid, we hadden chefs menu geboekt en gevraagd of er ten aan zien van het eten nog wensen dan wel bijzonderheden zijn waar opgelet moet worden, daar we geen fans zijn van orgaan vlees werd dit kenbaar gemaakt.
De wens voor een Bob drink glaasjes was ook geen bezwaar dat was dan weer een plus punt.
De Amuse en het voorgerecht smaakten lekker en de geschonken wijnen passen goed bij het geserveerde.
Vervolg het tussengerecht en het hoofdgerecht ook dat was in orde al was het dat de eendenborst filet niet direct onze keuze zou zijn geweest.
Inmiddels kregen we een bericht dat we konden we iets langer de tafel gebruiken omdat er een afzegging was.
Gebruik makende van de gelegenheid hebben we ons een extra gang toebedeeld in de zin van een kaasplankje, niet wetende dat dit wel een erg dure tussen gang zou worden, want zeg nu zelf voor 5 stukjes kaas met een paar schijfjes toast en wat gekonfijte druiven voor €11,- p.p. is wel stram.
Door naar het dessert, deze was lekker en een mooie afsluiter. Echter kon je zien dat de tweede ronde gasten bediend moesten worden en werden de nog zittende gasten een beetje aan hun lot over gelaten, indien ze alerter waren geweest hadden we zeker nog een koffie ronde genomen met iets erbij maar dat hebben we niet gedaan omdat de gastheren en dame geen oog meer hadden voor ons en te druk met de nieuwe ronde.
Alles met elkaar goed gegeten echter een beetje meer contact met de gastheren / vrouwen zouden we graag hebben.
Voor een vervolg komen we zeker een keertje terug om te zien hoe het dan gaat.
Foto's wel gemaakt maar die staan op eigen google pagina.

Google_Recensent at 16 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Groningen

Herestraat 96 9711 LM Groningen

About Houdt van Eten

Restaurant Houdt van Eten has been a household name in Groningen for seven years. Fresh products are widely used in the kitchen. The kitchen team is very experienced and has a great passion for cooking. The menu contains dishes inspired by French cuisine with a Mediterranean and Eastern touch. The hospitable service ensures that you are completely pampered. Come and enjoy an evening of culinary delight at the restaurant Likes Food!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Groningen

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities