De Silveren Spiegel

Nederlands
9,5 (71 reviews)
100%
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 71 mensen zeggen over De Silveren Spiegel

9.5 Gebaseerd op 71 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Super!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een schitterend pand met goede sfeer en gezellige service. De chef is pas 21 jaar en nu al op hoog niveau. Gaan gauw terug.

Safien op 28 augustus 2015

"Evening at Der Silveren Spiegel"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

It was a delightful evening in a monumental place. The food was balanced and proportioned. Should I have to make an only negative remark: the wine list is a little over-priced for its contents

SantiGQ op 27 augustus 2015

"geweldig eten in een geweldige ambiance"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Hier gegeten met een stel vrienden en hier is Amsterdam op z'n best wat een ambiance. En dan de chef kok, 21 jaar geweldig wat kan die man koken. Je eet je vingers erbij op. EEN ECHTE AANRADER.

Jannet en Harrie op 23 mei 2015

"waar kun je het beste eten na Late Rembrandt"
8.0 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 8

Ambiance ( pand uit 1600) was geheel passend bij onze uitstap van die middag nl. "late Rembrandt" Het eten was goed / prima. De service correct en de bediening zeer vlot. Aanrader !

A. Kunst - van Driessche op 17 mei 2015

"Droometentje"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteravond gegeten bij de Silveren Spiegel in Amsterdam. Om kort te gaan: super eten en een super bediening! En omringd door veel sfeer: het resto is in een knus oud hollands pandje. Kaarslicht, antieke schouw, houten vloeren,oude mozaïek raampjes met uitzicht op kattengat en de aandacht die men besteedt aan oerho...

Lees hele review

Gisteravond gegeten bij de Silveren Spiegel in Amsterdam. Om kort te gaan: super eten en een super bediening! En omringd door veel sfeer: het resto is in een knus oud hollands pandje. Kaarslicht, antieke schouw, houten vloeren,oude mozaïek raampjes met uitzicht op kattengat en de aandacht die men besteedt aan oerhollandse aankleding (lees een delfs blauw porceleinen bord op je tafel, bediening met blauw tegeltjes das, een verse witte roos uit Aalsmeer op de tafel etc)maken het geheel af. De kok van al het verrukkelijks dat intens je smaakpapillen beroert, is een 21 jarige kok , onze zoon,vertellen de trotse ouders en tevens eigenaren van het resto, als ze persoonlijk bij je aan tafel komen en je persoonlijk uitgeleide doen na afloop (ondanks een barstensvolle tent, waar vind je dat nog??).
Wat ons betreft wordt dat jonge culinaire talent een upcoming michelinster winnaar. Een echte aanrader dit resto, voor zakelijk en prive!

Erma van Zanten op 23 april 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Silveren Spiegel

Keuken: Nederlands

Genieten van gerechten van Nederlandse bodem doe je bij restaurant De Silveren Spiegel by Yves van der Hoff in Amsterdam. Gevestigd in twee trapgevelpandjes gedateerd uit de Gouden Eeuw, kun je genieten van de Nederlandse keuken, van oudsher gekenmerkt door zijn gezonde, creatieve en duurzame gerechten.

Aan het roer van de keuken van restaurant De Silveren Spiegel staat chef-kok Yves van der Hoff. Volgens de chef geeft het een goed gevoel om te werken met Nederlandse producten. Zijn filosofie is dan ook om goede lokale top ingrediënten te verwerken in zijn gerechten met behulp van de nieuwste kooktechnieken. Op die manier kan hij zichzelf blijven onderscheiden en dit maakt restaurant De Silveren Spiegel one-of-a-kind.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden