Knife fork icon red

Brasserie De Leyhoeve

7,8 (3 reviews)
100%

Wat 3 mensen zeggen over Brasserie De Leyhoeve

7.8
(3 reviews)
Eten
8.0
Service
8.3
Sfeer
7.0
100%
Schrijf een review

6.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 5

Lekker gegeten bij de Leyhoeve. Mooi opgemaakte borden en stevige smaken. De sfeer is wat ‘kaal’ en open maar hangt ook af van waar je zit.

M. Siemons op 19 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk gedineerd"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Na een school reünie in Harderwijk waar we met NS her reisden op de terugweg gereserveerd bij de Leyhoeve. In alle rust en met heerlijk diner de opgedane indrukken besproken. De gangen waren heerlijk en werden in juist tempo geserveerd. Complimenten

T Werf op 29 september 2019
Geverifiëerd

"Sfeervolle ambiance "
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Verscholen in de leyhoeve (woontoren gericht op oudere bewoners die een ruimte verder biljarten en een biertje kunnen drinken) ligt een sfeervolle brasserie. De service is fantastisch; water op tafel, keurige obers, schoon bestek en servetten tussen de gangen. Een amuse vooraf, brood bij bijna elke gang en lekkere w...

Lees hele review

Verscholen in de leyhoeve (woontoren gericht op oudere bewoners die een ruimte verder biljarten en een biertje kunnen drinken) ligt een sfeervolle brasserie. De service is fantastisch; water op tafel, keurige obers, schoon bestek en servetten tussen de gangen. Een amuse vooraf, brood bij bijna elke gang en lekkere wijn. Het eten is niet met teveel opsmuk en smakelijk, maar niet exquis. De reguliere prijzen op de kaart lijken aan de hoge kant.

Joline op 27 september 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Groningen e.o.

Helperpark 258-D 9723 ZA Groningen

Over Brasserie De Leyhoeve

De Huiskamer van Groningen

Kom culinair genieten in de Brasserie in het hart van De Leyhoeve in Groningen. De Leyhoeve is gelegen tegenover station Groningen Europapark. De Brasserie is een bruisende plek voor jong en oud. Stadjers, studenten en het bedrijfsleven komen samen met de bewoners van De Leyhoeve in deze huiskamer van Groningen.

Naast heerlijke lunches en diners, heeft De Leyhoeve ook drie vergaderruimtes en kunnen zij alles verzorgen voor geslaagde bedrijfsfeesten, spetterende borrels, gezellige kinderfeestjes en heerlijke catering op locatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden