Knife fork icon red

Brasserie De Leyhoeve

7,8 (3 reviews)
100%

What 3 people say about Brasserie De Leyhoeve

7.8
(3 reviews)
Food
8.0
Service
8.3
Atmosphere
7.0
100%
Write a review

6.7 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 5

Lekker gegeten bij de Leyhoeve. Mooi opgemaakte borden en stevige smaken. De sfeer is wat ‘kaal’ en open maar hangt ook af van waar je zit.

M. Siemons at 19 September 2020
Verified

"Heerlijk gedineerd"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Na een school reünie in Harderwijk waar we met NS her reisden op de terugweg gereserveerd bij de Leyhoeve. In alle rust en met heerlijk diner de opgedane indrukken besproken. De gangen waren heerlijk en werden in juist tempo geserveerd. Complimenten

T Werf at 29 September 2019
Verified

"Sfeervolle ambiance "
7.3 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 8

Verscholen in de leyhoeve (woontoren gericht op oudere bewoners die een ruimte verder biljarten en een biertje kunnen drinken) ligt een sfeervolle brasserie. De service is fantastisch; water op tafel, keurige obers, schoon bestek en servetten tussen de gangen. Een amuse vooraf, brood bij bijna elke gang en lekkere w...

Read full review

Verscholen in de leyhoeve (woontoren gericht op oudere bewoners die een ruimte verder biljarten en een biertje kunnen drinken) ligt een sfeervolle brasserie. De service is fantastisch; water op tafel, keurige obers, schoon bestek en servetten tussen de gangen. Een amuse vooraf, brood bij bijna elke gang en lekkere wijn. Het eten is niet met teveel opsmuk en smakelijk, maar niet exquis. De reguliere prijzen op de kaart lijken aan de hoge kant.

Joline at 27 September 2019
Verified

Map All restaurant deals in Groningen

Helperpark 258-D 9723 ZA Groningen

About Brasserie De Leyhoeve

The living room of Groningen

Come and enjoy culinary delights in the Brasserie in the heart of De Leyhoeve in Groningen. De Leyhoeve is located opposite Groningen Europapark station. The Brasserie is a vibrant place for young and old. Stadjers, students and the business world come together with the residents of De Leyhoeve in this living room of Groningen.

In addition to delicious lunches and dinners, De Leyhoeve also has three meeting rooms and they can arrange everything for successful company parties, sparkling drinks, cozy children's parties and delicious catering on location. Ask about the possibilities without obligation.

Reserve a table Reserve a table

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities