Le Mortier

Keuken: Frans
€ 79,-

4-gangen all-inclusive Rising Star diner

Le Mortier

Keuken: Frans
9,4 (60 reviews)
98%

4-gangen all-inclusive Rising Star diner € 79,-

Reserveer een tafel
Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Deal
4-gangen all-inclusive Rising Star diner
€ 79,-

Le Mortier is zonder twijfel geselecteerd als Rising Star en is dan ook een veelbelovende kanshebber voor die gewilde Michelinster.

Le Mortier serveert nu een exclusief 4-gangen all-inclusive Rising Star diner voor slechts € 79,-. Het diner bevat tafelwater, koffie/thee en wijn.

Loopt het water jou ook al in de mond? Wacht dan niet langer en reserveer snel die felbegeerde tafel en laat je meenemen op een culinaire reis bij Le Mortier!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 19 juni 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 60 mensen zeggen over Le Mortier

9.4 Gebaseerd op 60 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Een echte aanrader"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben een avond genoten!
Alles klopte.
Het eten was uit de kunst met prachtige bijpassende wijnen.
De gastheer deed er alles aan om je welkom en thuis te voelen, gesteund door een uiterst vriendelijke gastvrouw.
Een echte aanrader.

Ton en Marion op 23 september 2021
Geverifiëerd
team Le Mortier heeft gereageerd op 23 september 2021

Dank voor je fijne reactie.. Graag tot een volgende keer.


"Lekker en luxe eten in een fijne ambiance"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben hier gisteravond gegeten en het was fantastisch! Fijne bediening met kennis van zaken. Niet te formeel maar ook niet te informeel. Heerlijke bijpassende wijnen bij de gerechten en borden mooi opgemaakt. We komen hier zeker terug.

Marieke op 23 september 2021
Geverifiëerd
team Le Mortier heeft gereageerd op 23 september 2021

Dank voor je fijne reactie.. Graag tot een volgende keer.


"Prima gegeten"
7.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 6

Lekker eten, leuke bediening, goede wijn

D77 op 16 september 2021
Geverifiëerd
team Le Mortier heeft gereageerd op 17 september 2021

Dank voor uw recensie


9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Mooi restaurant waar je echt gast bent. Eten en wijnen dik in orde

Mike Ro op 16 september 2021
Geverifiëerd
team Le Mortier heeft gereageerd op 17 september 2021

Dank voor uw beoordeling.


9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk eten, mooie presentatie! 1 wijn was niet zo onze smaak, maar dat was geen probleem we kregen een andere heerlijke wijn als vervanging!

Margriet De Graaf op 16 september 2021
Geverifiëerd
team Le Mortier heeft gereageerd op 16 september 2021

Dank Margriet en graag tot een volgende keer.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Toon telefoonnummer

Over Le Mortier

Keuken: Frans

Restaurant Le Mortier opende in maart 2016 haar deuren in de Haarlemse binnenstad. Het concept is simpel: smaakvolle en oogstrelende gerechten voor een aangename prijs. Geniet van de Franse keuken met soms verrassende internationale elementen!

Wijn en spijs gaan bij Le Mortier hand in hand. Bij elk gerecht selecteren de chef en zijn team mooie, elegante kwaliteitswijnen die de smaak van het gerecht versterken. Veel wijnen worden ook per glas geschonken.

Geniet van de culinaire gerechten van restaurant Le Mortier!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden